Τα πιο διάσημα συγκροτήματα γίνονται LEGO (pics)


Τα lego είναι για όλους εμάς ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδικών μας χρόνων. Τα πολύχρωμα τουβλάκια μας έδωσαν τη δυνατότητα να εξασκήσουμε τη φαντασία μας, δημιουργώντας σπιτάκια, πύργους αλλά και ολόκληρους πολιτισμούς. Στην πορεία βέβαια εξελίχθηκαν ακόμα περισσότερο και φτάσαμε στο σημείο να μπορούμε να κατασκευάσουμε κάθε είδους μηχανολογική κατασκευή ή ακόμα και ρομπότ! 


Στη συνέχεια βέβαια δε θα δείτε την ιστορία των LEGO, αλλά μερικές υπέροχες φωτογραφίες που βρήκαμε στο instagram και παρουσιάζουν πασίγνωστα παγκοσμίου εμβέλειας συγκροτήματα. Οι "Oasis", οι "Nirvana", οι "The Cure", αλλά και οι "The Doors" και πολλοί άλλοι σας περιμένουν να τους θαυμάσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν...






















down time
photo: instagram
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...