Τα πιο διάσημα συγκροτήματα γίνονται LEGO (pics)


Τα lego είναι για όλους εμάς ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδικών μας χρόνων. Τα πολύχρωμα τουβλάκια μας έδωσαν τη δυνατότητα να εξασκήσουμε τη φαντασία μας, δημιουργώντας σπιτάκια, πύργους αλλά και ολόκληρους πολιτισμούς. Στην πορεία βέβαια εξελίχθηκαν ακόμα περισσότερο και φτάσαμε στο σημείο να μπορούμε να κατασκευάσουμε κάθε είδους μηχανολογική κατασκευή ή ακόμα και ρομπότ! 


Στη συνέχεια βέβαια δε θα δείτε την ιστορία των LEGO, αλλά μερικές υπέροχες φωτογραφίες που βρήκαμε στο instagram και παρουσιάζουν πασίγνωστα παγκοσμίου εμβέλειας συγκροτήματα. Οι "Oasis", οι "Nirvana", οι "The Cure", αλλά και οι "The Doors" και πολλοί άλλοι σας περιμένουν να τους θαυμάσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν...


down time
photo: instagram
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...