Τα πριμ του Μουντιάλ και τα χρήματα που θα πάρει η Ελλάδα

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 ανήκει στο παρελθόν, με την Γερμανία να κατακτά την κορυφή του κόσμου. Δείτε πόσα χρήματα δικαιούνται να λάβουν οι ομάδες και πόσα θα εισπράξει η Εθνική ομάδα...
H Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία θα εισπράξει 35 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η δευτεραθλήτρια θα βάλει στα ταμεία της 25 εκατομμύρια δολάρια. Η Ολλανδία που τερμάτισε στη τρίτη θέση θα λάβει 22 εκατομμύρια δολάρια, ενώ 20 εκατομμύρια δολάρια θα πάρει η Βραζιλία. Όσον αφορά την Εθνική ομάδα το πριμ της ανέρχεται στα 9 εκατομμύρια δολάρια.
Αναλυτικά τα ποσά και ποιες ομάδες το δικαιούνται:

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...