Μήπως είναι έρωτας;;;

Ιδού τα σημάδια...
Κάνεις τον έρωτα σου απόλυτη προτεραιότητα.
Ο έρωτας σου προκαλεί τόσο θετικά συναισθήματα που αγγίζεις το όριο της υπεραισιοδοξίας, για να μην πω της τρέλας. Δεν σε πειράζει τίποτα ,όλα είναι καλά, αγνοείς εξόφθαλμες διαφορές που έχεις με τον καλό σου και συνεχίζεις ακάθεκτη να χαμογελάς σαν να μην υπάρχει αύριο!

Αισθάνεσαι να «πετάς».
Η αίσθηση ευφορίας που έχει ένας άνθρωπος που είναι ερωτευμένος είναι η εντονότερη και η μεγαλύτερη σε διάρκεια. Οι ορμόνες μας ας είναι καλά!
Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς και ακόμα και όταν το κάνεις, ξέρεις για λίγο αναγκαστικά, εξακολουθείς να αισθάνεσαι με το ένα πόδι εδώ και με το άλλο στα σύννεφα!

Δεν είσαι απόλυτα ειλικρινής.
Δεν εννοούμε ότι με το που ερωτεύεσαι, αραδιάζεις ένα σωρό ψέματα, αλλά (!) ότι η αλήθεια δεν είναι και η καλύτερη σου φίλη, δεν είναι! Όλα κάπως τα στρογγυλεύεις, αποφεύγεις συστηματικά θέματα δυσάρεστα, δείχνεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου και σιγά σιγά κινητοποιείς περισσότερο τα χαρακτηριστικά και τα ενδιαφέροντα σου εκείνα που σε κάνουν να μοιάζεις με τον Άλλο. Που θα μου πεις τώρα εμένα ότι από μικρή ήσουνα ΑΕΚ!

Φοβάσαι για το μέλλον.
Όσο φεύγει αυτή η πρώτη θολούρα του έρωτα, αρχίζεις να βλέπεις και πόσα σας χωρίζουν ,πόσα σε ενοχλούν, πόσο δεν ταιριάζετε! Η ροζ περίοδος φεύγει και αυτό είναι πάντα μια πολύ μεγάλη απώλεια γιατί σε φέρνει αντιμέτωπη με τις απογοητεύσεις και την «πραγματικότητα» μιας σχέσης.

Δείχνεις εμπιστοσύνη.
Δεν είναι απλό πράγματα  το να ανοιχτείς σε έναν άνθρωπο και να του μιλήσεις ακόμα και για πράγματα που σε στεναχωρούν ή σε φέρνουν σε αμηχανία .Είναι όμως, τόσο μεγάλη η επιθυμία να σε ερωτευτεί και εκείνος που είσαι πρόθυμη να ανοίξεις όλα τα χαρτιά σου και να έρθεις πιο κοντά του, είσαι πρόθυμη να τον εμπιστευτείς απόλυτα.

Δεν παραιτείσαι.
Το να παραιτηθείς από τον έρωτα σου όταν «δοκιμάζεται» από δυσκολίες είναι μάλλον αγνωμοσύνη. Δεν συμβαίνει κάθε μέρα να ερωτευτείς, μην το υποτιμάς! Ο έρωτας μας τροφοδοτεί με απίστευτα αποθέματα υπομονής, επιμονής και αντοχής.

Είναι τόσο περίεργο και μαγικό αυτό το πράγμα που όταν δεν το έχεις όχι μόνο σου λείπει, αλλά ανησυχείς και τρομερά ότι δεν θα το ξαναζήσεις. Είναι ένας πολύ μεγάλος φόβος αυτός, αγαπημένη μου, γιατί αν δεν υπάρχει ο έρωτας τότε τι; Αν σε σένα υπάρχει τώρα, να το χαρείς, μην το θεωρείς δεδομένο και σκέψου μπροστά σε κάθε δυσκολία πόσο τυχερή είσαι!
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...