Ένα εκπληκτικό υποβρύχιο δωμάτιο σε πλωτό ξενοδοχείο (φώτο)


Το Manta Resort στο τροπικό νησί Pemba της Ζανζιβάρης στον Ινδικό Ωκεανό, απέκτησε πρόσφατα ένα υποβρύχιο τετράκλινο δωμάτιο που ήταν έμπνευση του Σουηδού Mikael Genberg.
Πρόκειται για το δεύτερο τέτοιου είδους δωμάτιο, το οποίο βρίσκεται 4 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και κοστίζει 900 δολάρια (περίπου 665 ευρώ) για ένα άτομο ή 1500 δολάρια (περίπου 1100 ευρώ) για ένα ζευγάρι. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως και το πρώτο υποβρύχιο δωμάτιο σχεδιάστηκε από τον ίδιο, ονομάζεται Utter Inn, είναι μονόκλινο και επιπλέει στη μέση της λίμνης Mälaren στη Σουηδία.
Το πρωτότυπο και ιδιαίτερο νέο δωμάτιο βρίσκεται σε ρηχά νερά, πάνω από έναν κοραλλιογενή ύφαλο μόλις 250 μέτρα από την ακτή και είναι εύκολα προσβάσιμο με βάρκα. Είναι κατασκευασμένο από ξύλο και διαθέτει τρία επίπεδα. Το υπέροχο υπνοδωμάτιο του βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και έχει γυάλινα παράθυρα, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον πολύχρωμο υποβρύχιο κόσμο, ενώ πάνω στο κατάστρωμα υπάρχει ένας χώρος που δίνει στους επισκέπτες όλες τις ανέσεις ενός κανονικού δωματίου ξενοδοχείου, οι οποίες συνδυάζονται με μια απίστευτη θέα.
Ανεβαίνοντας τη σκάλα στην κορυφή του καταστρώματος του πλωτού χώρου μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο, ενώ παραμένοντας στο επίπεδο της θάλασσας, μπορείτε να χαλαρώσετε στο lounging χώρο.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να δείτε τροπικά ψάρια και άλλους θαλάσσιους οργανισμούς να επιπλέουν και να κολυμπάνε, ενώ τη νύχτα, ο χώρος έξω από τα παράθυρα φωτίζεται, προσελκύοντας μεταξύ άλλων καλαμάρια και άλλα «ντροπαλά» πλάσματα της θάλασσας.
Αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε επίσης να απολαύσετε υπέροχες καταδύσεις παρέα με τα τροπικά ψάρια της περιοχής. Γενικότερα, οι δυνατότητες για χαλάρωση και περιπέτεια είναι πολλές…
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...