Κρήτη: Απατεώνες υποδύονται τους τραπεζικούς και "κλέβουν" ηλικιωμένους

Ένας άντρας και μία γυναίκα που εμφανίζονται ως τραπεζικοί στην περιοχή του Αποκόρωνα στα Χανιά, έχουν αποσπάσει χρήματα από ηλικιωμένους τις τελευταίες ημέρες,
σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Flashnews.gr.
Γύρω στις 8 χθες βράδυ επισκέφθηκαν ηλικιωμένη γυναίκα στο χωρίο Σούρη και της ζήτησαν το ποσό των 1.000€ λέγοντας της ότι θα τα επενδύσουν και θα τα επιστρέψουν στο 20πλάσιο.  Προκειμένου να πείσουν την ηλικιωμένη κυρία, μίλησαν δήθεν εκείνη την στιγμή στο τηλέφωνο με τον γιο της και της μετέφεραν την συγκατάθεση του.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ζευγάρι των απατεώνων συλλέγει πληροφορίες για την οικογενειακή κατάσταση των θυμάτων από τα αναγγελιόσημα μνημοσυνών και «χτυπάει» μοναχικούς ηλικιωμένους.
Πρόκειται για έναν άντρα και μία γυναίκα περίπου στην ηλικία των 30 ετών οι οποίοι εχτές εμφανίστηκαν με το όνομα Γιάννης και Μαρία.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...