Ο Αντώνης από τη Νεάπολη ευχαριστεί τον κόσμο που τον στήριξε!

Πιο χαρούμενος από ποτέ δηλώνει στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο 15χρονος Αντώνης- Μιχάλης Γουλιδάκης μετά το πέρας της αποθεραπείας του και τη δύσκολη επέμβαση στην οποία υπεβλήθη σε νοσοκομείο της Γερμανίας. Μαζί με τον πατέρα του επισκέφτηκαν για λίγες μέρες την περιοχή μας, πριν επιστρέψουν στη Ρόδο, για να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους που βοήθησαν οικονομικά, υλικά και ηθικά σε αυτή τους την περιπέτεια.
«Θα μπορώ να παίζω, να κάνω γυμναστική και φυσικά θα μπορώ να κάνω ποδήλατο, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας μου», σημειώνει ο νεαρός, ήδη όμως πολύ πιο ώριμος.
Ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν την οικογένειά του όλο αυτό το διάστημα και στην αντιμετώπιση του εκ γενετής προβλήματος της υγείας του.

«Κατάλαβα ότι οι άνθρωποι έχουν τόσο καλή καρδιά και θέληση, που πάντα μπορούν έστω και λίγο να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους. Νιώθω ότι έχω γίνει καλά χάρις τη δύναμη της ψυχής τόσων άλλων ξένων σε 'μένα ανθρώπων και δε θα πάψω ποτέ και εγώ να κάνω το ίδιο. Να βοηθάω, να στηρίζω και να αγωνίζομαι για όλους όσους μπορώ», πρόσθεσε.
Επίσης διάλεξε και το ποδήλατο BMX, που τόσο ήθελε χρόνια τώρα και του πρόσφερε ντόπιος επαγγελματίας του Αγίου Νικολάου ώστε να κάνει όσες βόλτες δεν έχει κάνει έως τώρα.
Ο πατέρας του μικρού, και ακόμα δύο αγοριών, δηλώνει υποχρεωμένος που τόσος κόσμος στήριξε την ανάγκη της οικογένειάς του. Εξήγησε ότι «τόσα χρόνια στερήσεων και δυσκολιών οικονομικών έχουμε πουλήσει τα πάντα». Όμως τώρα επιτέλους βλέπει το παιδί του να είναι υγιές και δεν τον νοιάζει τίποτε άλλο.

«Σε όλους όσοι βοήθησαν χρωστάω τα πάντα και τους ευχαριστώ για ακόμα μια φορά, από τον Υφυπουργό Γιάννη Πλακιωτάκη, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, τον κ. Βασιλάκη της Aegean, τους γιατρούς στη Γερμανία, την Πρεσβεία μας εκεί, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και ειδικά την ΑΝΑΤΟΛΗ και το Λατώ fm, που ευαισθητοποίησαν τον κόσμο και όλους, μα όλους που προσέφεραν για να γίνει ο Αντώνης μας καλά», ανέφερε.


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...