Ο Αντώνης από τη Νεάπολη ευχαριστεί τον κόσμο που τον στήριξε!

Πιο χαρούμενος από ποτέ δηλώνει στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο 15χρονος Αντώνης- Μιχάλης Γουλιδάκης μετά το πέρας της αποθεραπείας του και τη δύσκολη επέμβαση στην οποία υπεβλήθη σε νοσοκομείο της Γερμανίας. Μαζί με τον πατέρα του επισκέφτηκαν για λίγες μέρες την περιοχή μας, πριν επιστρέψουν στη Ρόδο, για να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους που βοήθησαν οικονομικά, υλικά και ηθικά σε αυτή τους την περιπέτεια.
«Θα μπορώ να παίζω, να κάνω γυμναστική και φυσικά θα μπορώ να κάνω ποδήλατο, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας μου», σημειώνει ο νεαρός, ήδη όμως πολύ πιο ώριμος.
Ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν την οικογένειά του όλο αυτό το διάστημα και στην αντιμετώπιση του εκ γενετής προβλήματος της υγείας του.

«Κατάλαβα ότι οι άνθρωποι έχουν τόσο καλή καρδιά και θέληση, που πάντα μπορούν έστω και λίγο να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους. Νιώθω ότι έχω γίνει καλά χάρις τη δύναμη της ψυχής τόσων άλλων ξένων σε 'μένα ανθρώπων και δε θα πάψω ποτέ και εγώ να κάνω το ίδιο. Να βοηθάω, να στηρίζω και να αγωνίζομαι για όλους όσους μπορώ», πρόσθεσε.
Επίσης διάλεξε και το ποδήλατο BMX, που τόσο ήθελε χρόνια τώρα και του πρόσφερε ντόπιος επαγγελματίας του Αγίου Νικολάου ώστε να κάνει όσες βόλτες δεν έχει κάνει έως τώρα.
Ο πατέρας του μικρού, και ακόμα δύο αγοριών, δηλώνει υποχρεωμένος που τόσος κόσμος στήριξε την ανάγκη της οικογένειάς του. Εξήγησε ότι «τόσα χρόνια στερήσεων και δυσκολιών οικονομικών έχουμε πουλήσει τα πάντα». Όμως τώρα επιτέλους βλέπει το παιδί του να είναι υγιές και δεν τον νοιάζει τίποτε άλλο.

«Σε όλους όσοι βοήθησαν χρωστάω τα πάντα και τους ευχαριστώ για ακόμα μια φορά, από τον Υφυπουργό Γιάννη Πλακιωτάκη, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, τον κ. Βασιλάκη της Aegean, τους γιατρούς στη Γερμανία, την Πρεσβεία μας εκεί, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και ειδικά την ΑΝΑΤΟΛΗ και το Λατώ fm, που ευαισθητοποίησαν τον κόσμο και όλους, μα όλους που προσέφεραν για να γίνει ο Αντώνης μας καλά», ανέφερε.


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...