Έδωσε 110 φορές για πάρει το δίπλωμα οδήγησης!

Αν δεν έχετε πάρει το δίπλωμα αυτοκινήτου σας με την πρώτη φορά, εδώ είναι μερικές ειδήσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε αρκετά καλύτερα!
 
 Μην απογοητεύεστε! Όλοι μπορεί να αποτύχουν κάποιες φορές στη ζωή τους. Αλλά... κάποιες! Όχι, 110 φορές για να περάσεις τα... θεωρητικά της εξέτασης για το δίπλωμα του αυτοκινήτου!

Μία νεαρή κοπέλα από το Λονδίνο χρειάστηκε να δώσει 110 φορές προκειμένου να καταφέρει να περάσει τη θεωρητική εξέταση για το δίπλωμα αυτοκινήτου. Τουτέστιν, χρειάστηκε να δώσει περίπου 3.400 λίρες Αγγλίας για να προχωρήσει στην πρακτική εξέταση.

Από την άλλη πάλι υπάρχουν και οι αρχάριοι στην οδήγηση όπως για παράδειγμα ένας 41χρονος, άντρας αυτή τη φορά, που απέτυχε στη θεωρία 86 φορές και ένας άλλος που κατάφερε να πάρει το δίπλωμα μετά την 80η φορά της εξέτασης!

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...