Κρήτη και Σαντορίνη στα 10 καλύτερα νησιά της Μεσογείου για το 2014


Οι υπέροχες παραλίες με τα γαλαζοπράσινα νερά, η ελληνική φιλοξενία και το φαγητό καθώς και η πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά καθιστούν τη χώρα μας δημοφιλή τουριστικό προορισμό. Δείτε τα 10 νησιά μας που συμπεριλαμβάνονται στα καλύτερα της Μεσογείου. 

Ποια νησιά της Μεσογείου θα πλημυρίσουν από κόσμο το καλοκαίρι του 2014; Ποια ελληνικά νησιά έκοψαν το νήμα και κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στη λίστα των δημοφιλέστερων; 
Τις δέκα από τις 30 θέσεις στη λίστα με τα δημοφιλέστερα νησιά της trivago.gr καταλαμβάνουν ελληνικά νησιά, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι δεν προσελκύουν τυχαία τουρίστες από όλο τον κόσμο. Στην 6η θέση φιγουράρει η Κρήτη, στην 8η θέση η Σαντορίνη, στη 12η η Ρόδος, στη 13η η Μύκονος, στη 15η η Κέρκυρα, στην 21η η Ζάκυνθος, στην 23η η Κως, στην 24 η Πάρος, στην 26η η Μήλος και στην 27η Ίος. 
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...