Ένα έξυπνο gadget για να μη σας κλέβουν στην παραλία (video)

Καλό καλοκαίρι σε όλους τους φίλους του Down Time. 

Ας ξεκινήσουμε με πολύ καλή διάθεση και ας ευχηθούμε να αφήσουμε όλοι για λίγο τα προβλήματά σας στην άκρη και να χαρούμε τον καλό καιρό και την όμορφη θάλασσα!!!! 

Το Gadgetάκι που βρήκαμε απόψε λέγεται Βeach Vault. Συνοδεύεται από μία πετσέτα με μία σχισμή, η οποία σύμφωνα με τον κατασκευαστή του διευκολύνει την εύκολη πρόσβαση στα σημαντικά πράγματά μας που παίρνουμε μαζί  στην παραλία. 
Πολύ εφευρετικός ο δημιουργός, δε συμφωνείτε;;;;

Δείτε το βίντεο...

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...