Δείτε πως αντιδρούν οι μπαμπάδες όταν βλέπουν για πρώτη φορά το παιδί τους

«Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο, θα έχεις την αγάπη μας που θα σε βοηθήσει να γίνεις ένας ελεύθερος άνθρωπος γεμάτος αγάπη» – George Metallinos

Πώς είναι να περιμένεις μία καινούρια ζωή να έρθει να προστεθεί στη δική σου κι αυτή να γεννιέται; Σίγουρα σου αλλάζει τον κόσμο.
«Τίποτα δεν σε προετοιάζει για αυτή τη μοναδική στιγμή». Πώς αντέδρασαν οι μπαμπάδες λίγα λεπτά μετά τη γέννηση του παιδιού τους; Ήταν τρισευτυχισμένοι, κατατρομαγεμένοι ή κατενθουσιασμένοι και μαγεμένοι από αυτή τη στιγμή; Ο φωτογράφος Dave Young απαθανάτισε τις αντιδράσεις του σε μία υπέροχη σειρά. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν λίγα λεπτά αφότου η σύντροφός τους γέννησε το παιδί τους και δείχνουν πολλά, ανάμικτα συναισθήματα. Όλα τους είναι 100% αληθινά. Στις 23 και 26 Απριλίου, ο Young βρισκόταν στους διαδρόμους του νοσοκομείου Chelsea and Westminster του Λονδίνου και συνάντησε αυτούς τους μπαμπάδες. Δεν τράβηξε απλά τη φωτογραφία τους, τους ζήτησε επίσης να μοιραστούν ένα γλυκό μήνυμα με το μωράκι τους.
Η σειρά αυτή δημιουργήθηκε για την προώθηση ενός νέο βιβλίου για τη γιορτή του πατέρα από την ιστοσελίδα The Book of Everyone, όπου μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου βιβλίο. Ο Steve Hanson, συνιδρυτής του The Book of Everyone είπε: «Η ιδέα μάς ήρθε όταν θελήσαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό για να γιορτάσουμε τη γιορτή του πατέρα. Το The Book of Everyone είναι μία νέα επιχείρηση που δημιουργήθηκε από 3 μπαμπάδες, από τους οποίους ο ένας απέκτησε μόλις ένα μωρό και έχει ακόμη την έκπληξη – ή μήπως τον τρόμο; – ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Σκεφτήκαμε πως θα ήταν όμορφο να γιορτάσουμε αυτή την έκπληξη, την απορία και την ανακούφιση που βλέπουμε στα πρόσωπα των νέων μπαμπάδων που αντικρίζουν για πρώτη φορά τη γέννηση των παιδιών τους στα νοσοκομεία του Λονδίνου».
2

«Η ζωή είναι υπέροχη, απόλαυσέ την!» – Mike Riddell

3

«Να είσαι ευτυχισμένος. Θα σε αγαπάω πάνντα» – Az Mohamed

4

«Να αγαπάς τη ζωή και να τρως καλά» – Guillaune Lepretre

5

«Αγάπη, οικογένεια και ζωή» – Reda Ali

6

«Ζήσε τη ζωή σου όσο καλύτερα μπορείς!» – Alfred Cabanesa

7

«Μου άλλαξες όλο μου τον κόσμο» – Kennedy Culliford

8

«Να επιδιώκεις πάντα την ευτυχία, όλα τα άλλα θα έρθουν!» – Ben Grossman

9

«Να αγαπάς το μπαμπά σου» – Serdar Sokmen

10

«Η οικογένεια είναι τα πάντα για μένα. Είσαι ο χτύπος της καρδιάς μου και το οξυγόνο στα πνευμόνια μου» – Aman Ahmad

11

«Να ακούς τη μητέρα σου, είναι πιο σοφή και πιο δυνατή από όσο μπορείς να φανταστείς» – Jason Teh

12

«Να ζήσεις τη ζωή σου όπως σε κάνει να αισθάνεσαι περήφανη» – Alessandro Prestigiacomo

13

«Να περνάς καλά» – Assaf Baciu

14

«Εσύ ορίζεις τη ζωή σου» – Gamal Banton

15

«Να μην κάνεις τατουάζ μέχρι να γίνεις 30 και να φέρεσαι πάντα καλά στη μαμά σου» – Louis McLennan

16

«Να έχεις μία γεμάτη ζωή, να είσαι ο εαυτός σου, να αγαπάς με όλη σου την καρδιά» – Eris Chinellato

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...