Μουντιάλ 2014: Έτσι μας "βλέπουν" οι ξένοι (video)

Με ένα διαφορετικό βίντεο πρόβαλε το προφίλ της Εθνική μας ομάδας ποδοσφαίρου το Αμερικάνικο Δίκτυο KICKTV λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Με ένα συρτάκι σε μοντέρνους ήχους παρουσιάζονται ο Πιστολέρο, ο Καραγκούνης και όλοι οι άλλοι παίκτες, ενώ δε λείπει ο "Μαέστρος" Σάντος της Εθνικής! Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείψουν ούτε οι επιτυχίες της ομάδας μας στο Euro της Πορτογαλίας!

Δείτε το...  

down time
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...