Έκκληση για να σωθεί ο 15χρονος από τη Νεάπολη


Ένα διαρκή αγώνα για τη ζωή του δίνει ένας 15χρονος από το Λασίθι που πάσχει από μια σπάνια πάθηση στην καρδιά. Η οικογένειά του κατάφερε να εξασφαλίσει το ποσό για την επέμβαση που υπόσχεται επιτυχία 100% σε ιδιωτική κλινική της Γερμανίας που θα του χαρίσει μια φυσιολογική ζωή, όμως αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα των προεγχειρητικών εξετάσεων που απαιτούνται.


Από το Βερολίνο ο άνεργος πατέρας του μικρού Αντώνη-Μιχάλη κάνει έκκληση για τη συλλογή 4.920 ευρώ που πρέπει να συγκεντρωθούν μέχρι τις 18 Ιουνίου, όποτε και έχει προγραμματιστεί η επέμβαση.

Ο 15χρονος, από τη Γερμανία όπου βρίσκεται, μίλησε στην "ΚΡΗΤΗ TV" για τον αγώνα που δίνει από την ημέρα που γεννήθηκε.

Η στένωση ισθμού αορτής, η σπάνια πάθηση στην καρδιά του, του στερεί ακόμη και τις μικρές χαρές τις ζωής. Ο Αντώνης-Μιχάλης είναι μόλις 15 ετών και από τη στιγμή που γεννήθηκε ζει το δικό του μαρτύριο.

Καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια η οικογένειά του, κατάφερε να συγκεντρώσει 19.000 προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση σε ιδιωτική κλινική στο Βερολίνο που υπόσχεται επιτυχία 100% και θα του χαρίσει μια φυσιολογική ζωή. Όμως προκειμένου να τελειώσει το μαρτύριό του, υπολείπονται 4.920 ευρώ που απαιτούνται για τον προεγχειρητικό έλεγχο πριν εισαχθεί στο χειρουργείο.

Σαν να μην έφτανε το εκ γενετής πρόβλημα του γιου του στην καρδιά, όπως καταγγέλλει ο άνεργος πατέρας του, που στην Ελλάδα τον πήγαινε από νοσοκομείο σε νοσοκομείο χωρίς αποτέλεσμα, ιατρικά λάθη έχουν προξενήσει στο 15χρονο επιπλέον προβλήματα υγείας.
Ο χρόνος μέτρα αντίστροφα για τον Αντώνη-Μιχάλη

Η επέμβαση που θα τον οδηγήσει στη λύτρωση από το Γολγοθά έχει οριστεί για τις 18 Ιουνίου, αλλά τα χρήματα που χρειάζονται για τον αγγειολόγο, τον ορθοπαιδικό και το δερματολόγο που πρέπει να τον εξετάσουν πριν την επέμβαση είναι δύσκολο να συγκεντρωθούν από την οικογένειά του.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν το αγόρι να κερδίσει τη μάχη και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν χρήματα στον καταθετικό λογαριασμό της Alpha Bank με αριθμό 593-002101-087213 στο όνομα Γιάννης Γουλιδάκης ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6958576674.  


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...