Εκλογές από τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ (video)

Με χαλαρή και χιουμοριστική διάθεση προτείνουμε ένα βίντεο για το τέλος της εβδομάδας, λίγο πριν από την κρίσιμη μάχη της κάλπης την Κυριακή.
Όπως οι υποψήφιοι όλων των συνδυασμών καταβάλλουν τις τελευταίες τους προσπάθειες προκειμένου να κερδίσουν όσες περισσότερες ψήφους γίνεται, έτσι και η αξέχαστη παρέα των απαράδεκτων ρίχνεται στη μάχη του σταυρού, σατιρίζοντας με το δικό της τρόπο το κλίμα των εκλογών!

Απολαύστε τους στο βίντεο που ακολουθεί...

down time 
πηγή: youtube.com
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...