Εκλογές από τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ (video)

Με χαλαρή και χιουμοριστική διάθεση προτείνουμε ένα βίντεο για το τέλος της εβδομάδας, λίγο πριν από την κρίσιμη μάχη της κάλπης την Κυριακή.
Όπως οι υποψήφιοι όλων των συνδυασμών καταβάλλουν τις τελευταίες τους προσπάθειες προκειμένου να κερδίσουν όσες περισσότερες ψήφους γίνεται, έτσι και η αξέχαστη παρέα των απαράδεκτων ρίχνεται στη μάχη του σταυρού, σατιρίζοντας με το δικό της τρόπο το κλίμα των εκλογών!

Απολαύστε τους στο βίντεο που ακολουθεί...

down time 
πηγή: youtube.com
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...