7 βήματα για να οργανώσετε το σχολικό σας γραφείο!

Για μία πιο εύκολη και ευχάριστη σχολική χρονιά!
Η σχολική χρονιά ξεκίνησε και τα παιδικά γραφεία γεμίζουν με σχολικά είδη. Για να κάνετε το διάβασμά του πιο εύκολο και ευχάριστο, χρειάζεται να οργανώσετε το γραφείο του με τον σωστό τρόπο, κάνοντας αρχικά μία εκκαθάριση από τα περσινά αντικείμενα. Ακολουθήστε τα παρακάτω tips για να κάνετε τη διαδικασία πιο εύκολη:
  1. Χωρίστε τα αντικείμενα του σε κατηγορίες: σχολικά είδη, βιβλία, περιοδικά, είδη χειροτεχνίας.
  2. Αδειάστε το γραφείο του: Βάλτε όλα τα αντικείμενά του στο πάτωμα αν είναι λίγα.
  3. Χρησιμοποιήστε μία σακούλα για να κάνετε εκκαθάριση. Εάν είναι κάτι σπασμένο ή άχρηστο πετάξτε το και αν κάτι μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί και δεν το χρειάζεστε, δώστε το.
  4. Συγκεντρώστε τα αντικείμενα που κρατήσατε και ξεκινήστε με την πρώτη κατηγορία αντικειμένων. (Π.χ. σχολικά: στυλό, χαρτιά, μολύβια κτλ.)
  5. Συνεχίστε με την επόμενη κατηγορία αντικειμένων.
  6. Στο τέλος θα έχετε μόνο όσα πράγματα του είναι απολύτως απαραίτητα, ενώ μπορείτε και πάλι να δείτε εάν χρειάζεται να αφήσετε έξω κάτι που είναι περιττό.
  7. Χρησιμοποιήστε κουτιά και καλάθια για να οργανώσετε τα αντικείμενα.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...