ΔΩΡΕΑΝ καρδιολογικές εξετάσεις στο Ηράκλειο


Δωρεάν καρδιογραφήματα, λήψη ιστορικού και κλινική εξέταση στους πολίτες που επιθυμούν, θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013, στο ισόγειο της Κεντρικής Υπηρεσίας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, στο Ηράκλειο, από ειδικευμένους γιατρούς της καρδιολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου (ΠΑΓΝΗ) και του «Βενιζελείου».
Η δράση αυτή υλοποιείται από τη Διεύθυνση Προγραμματισμού της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, σε συνεργασία με το ΠΑΓΝΗ και τον αναπληρωτή καθηγητή Καρδιολογίας Φραγκίσκο Παρθενάκη, με αφορμή την 7η Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, όπως έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
Το θέμα στο οποίο εστιάζεται ο εορτασμός της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας είναι η αρτηριακή υπέρταση και οι επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην υγεία και στόχος είναι η ευρύτερη δημοσιότητα του θέματος, για την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην πρόληψη και στην έγκαιρη διάγνωση σχετικών νοσημάτων.
Τα καρδιογραφήματα θα γίνουν από 9.30 το πρωί έως 14.00 το μεσημέρι και με σειρά προσέλευσης των ενδιαφερόμενων πολιτών, ενώ σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος πολίτης χρήζει περαιτέρω εξετάσεων θα στέλνεται στην Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ η του «Βενιζελείου».

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...