Ποδήλατα με λουλούδια στολίζουν το Αρκαλοχώρι!


Ο Σύλλογος Εμπόρων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Αρκαλοχωρίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρκαλοχωρίου και την Δημοτική Κοινότητα Αρκαλοχωρίου αποφάσισαν να δώσουν ένα "ποδηλατικό χρώμα" στο Αρκαλοχώρι! Έχει ήδη ξεκινήσει η διάθεση παλιών ποδηλάτων στους 2 παραπάνω συλλόγους, τα οποία θα βαφτούν και θα στολίσουν με λουλούδια, με σκοπό να ομορφύνουν κεντρικά σημεία του Αρκαλοχωρίου.


Η ανακοίνωση από τη σελίδα του "Συλλόγου Εμπορικων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Αρκαλοχωρίου" στο Facebook:

Μήπως…. Στο σπίτι σου , στην αποθήκη σου ή στην αυλή σου .... Έχεις παραπεταμένο κάποιο παλιό ποδήλατο , το οποίο ποτέ δεν χρησιμοποιείς ??????


ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟ .... ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ !!!!!

Τηλεφώνησε μας στο 6944 - 225612 ή στο 6977 - 511481

.... ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΑΣ ΘΑ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ !!!!!!!

Βοηθήστε και εσείς αυτή την πολύ αξιόλογη προσπάθεια, χαρίζοντας το παλιό σας ποδήλατο που δε χρησιμοποιείται πια!

down time


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...