Τι κάνουν τα ζώδια όταν σερφάρουν στο Ίντερνετ;;;

Τι λέτε;;; Συμφωνείτε;;;


Το ίντερνετ έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και είναι πλέον μέρος της καθημερινότητας μας!  Όλοι μας σερφάρουμε καθημερινά στο διαδίκτυο για την δουλειά μας, την ενημέρωσή μας, την ψυχαγωγία μας, τις αγορές μας, την κοινωνική   μας δικτύωση αλλά και πολλές φορές είναι το μέσο για να φλερτάρουμε αλλά και να κάνουμε νέες γνωριμίες. Ποια ζώδια χρησιμοποιούν πιο συχνά το ίντερνετ; Ποιες σελίδες τους αρέσει να επισκέπτονται και με ποιον τρόπο συμπεριφέρονται όταν βρίσκονται μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή τους! 


Ας δούμε λοιπόν σήμερα με τρόπο ανάλαφρο και χιουμοριστικό, πώς σερφάρουν τα ζώδια στο internet!




ΚΡΙΟΣ:  Το Κριάρι δεν φημίζεται για την υπομονή του αλλά ούτε και για την σταθερότητά του, έτσι λοιπόν μπορεί να ανοίξει πολλά παράθυρα διάφορων σελίδων στον υπολογιστή του, να δει φευγαλέα πολλές πληροφορίες και γρήγορα να τα κλείσει όλα γιατί βαρέθηκε.  


Άνδρας Κριός: Ο άνδρας Κριός θα κοιτάξει πολλές φορές μέσα στην ημέρα τα αθλητικά sites, το χρηματιστήριο και τις οικονομικές ειδήσεις. Όταν θέλει να χαλαρώσει θα μπει στο αγαπημένο του site κοινωνικής δικτύωσης, για να φλερτάρει και να το παίξει σπουδαίος! Μην περιμένεις όμως ότι θα τσατάρει μαζί σου πολλές ώρες, θα μιλά και θα απαντά μονολεκτικά πιέζοντας για ένα γρήγορο ραντεβού! Αν έχει τα νεύρα του, τότε θα μπει σε διάφορα blogs για να εκτονωθεί και να ξεσπάσει, καβγαδίζοντας!



Γυναίκα Κριός: Η γυναίκα Κριός θα μπει αρκετές στιγμές στο ίντερνετ και φευγαλέα! Παρακολουθεί όλα τα events που προγραμματίζονται, ενημερώνεται για τα ενδιαφέροντά της και τις δραστηριότητες, όμως βαριέται αφόρητα να πιάσει κουβεντούλες με ανθρώπους  μέσω τσατ, προτιμά την άμεση επαφή επικοινωνία! Θυμώνει και εκνευρίζεται εύκολα όταν ένα άτομο στο διαδίκτυο της γίνεται ενοχλητικό ή όταν μπλοκάρει το email της με ενοχλητική αλληλογραφία !





ΤΑΥΡΟΣ: Το Ταυράκι παραμένει πιστό ακόμα και στις προτιμήσεις  του  στο ίντερνετ! Μπαίνει καθημερινά στις ιστοσελίδες που έχει προσθέσει στα αγαπημένα του και σπανίως θα αναζητήσει κάτι καινούριο. Άμα βολευτεί ένα site δεν πρόκειται ούτε στιγμή να το βαρεθεί! 


Ο Άνδρας Ταύρος: Θα αναζητήσει προσφορές, θα κάνει συμφέρουσες αγορές αλλά και θα ενημερωθεί για παραστάσεις σε θέατρα, σινεμά, μουσικές εκδηλώσεις! Όταν κάποιες στιγμές θέλει να χαλαρώσει και να κάνει νέες γνωριμίες, θα είναι πολύ εκλεκτικός στα άτομα που θα μιλήσει και σαφώς είναι αρκετά καχύποπτος και επιφυλακτικός για ένα «ραντεβού στα τυφλά». Θα περιμένει πρώτα να γνωρίσει καλά το άτομο που συνομιλεί, να νιώσει ασφάλεια και σιγουριά και μετά να κάνει διστακτικά το βήμα μίας απευθείας γνωριμίας!



Η γυναίκα Ταύρος: Η Ταυρίνα θα μπει στο αγαπημένο της site μαγειρικής και αστρολογίας και παράλληλα θα αναζητήσει ρούχα και κοσμήματα από portals με προσφορές!  Αρκετές στιγμές θα πάρει ιδέες από σελίδες που γράφουν διακοσμητικές ιδέες – γιατί της αρέσει να δίνει την προσωπική της νότα στο χώρο της-! Σπανίως η Ταυρινά θα κάνει γνωριμίες μέσω ίντερνετ, γιατί είναι αρκετά επιφυλακτική και καχύποπτη! Αν όμως καθώς πλοηγείται στην αγαπημένη της σελίδα, βρεθεί ένα άτομο που θα έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και αναπτυχθεί μία φιλία, τότε κάποια στιγμή θα μπει στη διαδικασία να σκεφτεί μία γνωριμία!





ΔΙΔΥΜΟΙ: Το σερφάρισμα στο ίντερνετ είναι το αγαπημένο χόμπι, τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας  Διδύμου!  Το Διδυμάκι δεν μπορεί ούτε στιγμή χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, γι’αυτό και έχει φροντίσει να έχει και smartphone για να μπορεί όπου και να βρίσκεται να σερφάρει στο internet και να βλέπει όλα τα emails του!


Άνδρας Δίδυμος: Ο άνδρας Δίδυμος του αρέσει πολύ να μπαίνει σε site κοινωνικής δικτύωσης και να έρχεται διαρκώς σε επαφή με τους φίλους του αλλά παράλληλα να κάνει και νέες γνωριμίες. Ενημερώνεται από σελίδες του εξωτερικού για τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά του και είναι ο πρώτος που θα γνωρίζει όλες τις νέες και ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες! Αρκετές στιγμές «κολλάει» παίζοντας διαδικτυακά παιχνίδια και το χαίρεται σαν να είναι μικρό παιδί! Ένα από τα αγαπημένα του «παιχνίδια» είναι και το φλερτ μέσω ίντερνετ,  συνομιλεί και φλερτάρει αρκετά, χωρίς να τον ενδιαφέρει αν θα υπάρξει συνέχεια, αρκείται στο παιχνίδι! 



Η γυναίκα Δίδυμος: Γνωρίζει τα πάντα για όλους και για όλα! Θα ξέρει πρώτη όλα τα κουτσομπολιά της showbiz παράλληλα όμως έχει την περιέργεια και μαθαίνει τα πάντα για τους φίλους και τις φίλες της! Όπως ο άνδρας έτσι και η γυναίκα Δίδυμος, χρησιμοποιεί το ίντερνετ σε καθημερινή βάση και της είναι χρήσιμο τόσο στη δουλειά της όσο και στην ψυχαγωγία της. Θα κατεβάσει τραγούδια από το YouTube θα σχολιάσει σε όλες τις φωτογραφίες και τα video των φίλων της και θα ανεβάσει τα πιο πρωτότυπα και χιουμοριστικά δημοσιεύματα! Είναι ενήμερη για ότι καινούριο κυκλοφορεί





ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Καρκίνος δεν τα πάει και τόσο καλά με την τεχνολογία, για αυτό και δεν θα τον δεις να κάθεται με τις ώρες στο ίντερνετ! Θέλει τον χρόνο του για να εξοικειωθεί με τον υπολογιστή, τον οποίο και προσέχει σαν κόρη οφθαλμού και τον διατηρεί αρκετά χρόνια! Μπαίνει σταθερά σε ιστοσελίδες που τον ενδιαφέρουν και θα επισκεφτεί κάτι νέο μόνο αν του το έχει προτείνει κάποιος φίλος ή συγγενής! 


Άνδρας Καρκίνος: Ο άνδρας Καρκίνος, διατηρεί στον υπολογιστή του ένα πολύ προσεγμένο αρχείο με τα τραγούδια του, τις φωτογραφίες του αλλά και τα έγγραφά του! Ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή του είναι γεμάτος, αφού δεν του αρέσει να διαγράφει απολύτως τίποτα! Θα συνομιλήσει καθημερινά με τους αγαπημένους του φίλους, τα αδέρφια, τα ξαδέρφια και όλο το σόι, για να μάθει τα νέα τους ενώ παράλληλα θα αναζητήσει και χρηστικές πληροφορίες! Το φλέρτ του Καρκίνου μέσω ίντερνετ, είναι ντροπαλό, συνεσταλμένο αλλά και πολύ διακριτικό! Θα στέλνει τραγούδια με αφιερώσεις στο πρόσωπο που ενδιαφέρεται και θα αναμένει να βεβαιωθεί για την ανταπόκριση για να κάνει το αμέσως επόμενο βήμα!



Γυναίκα Καρκίνος: Η γυναίκα Καρκίνος, διατηρεί ένα μεγάλο αρχείο με φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία, από τις διακοπές της, από όμορφες στιγμές που έζησε στο παρελθόν με φίλους και συγγενείς! Είναι πολύ πιθανό να διατηρεί ημερολόγιο στο pc της και να γράφει τις σημαντικές στιγμές και αναμνήσεις της! Της αρέσει να αναζητά συνταγές και να ενημερώνεται για το ζώδιό της και τις περισσότερες φορές αποφεύγει να φλερτάρει και να μιλά με αγνώστους γιατί δεν της αρέσει ο ανώνυμος τρόπος γνωριμίας!






ΛΕΩΝ:  Το λαμπερό Λιονταράκι του αρέσει να μπαίνει στο ίντερνετ και να κάνει «πανικό»! Συνηθίζει  να προβάλει τον εαυτό του, να επιδεικνύει τις ικανότητές του και να συγκεντρώνει ένα μεγάλο πλήθος θαυμαστών!  Του αρέσει να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να παρουσιάζει τη δουλειά του, να κάνει νέες γνωριμίες, να διασκεδάζει αλλά ακόμα και για να κάνει αγορές …. 


Άνδρας Λέοντας: Ο άνδρας Λέοντας, θα επισκεφτεί όλες τις σελίδες που αφορούν το αυτοκίνητό του, θα κάνει αγορές από ιστοσελίδες του εξωτερικού και φυσικά θα φλερτάρει πολλές ώρες σε σάιτ κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να επιβεβαιωθεί! Του αρέσει να  χαζεύει φωτογραφίες από όμορφες και καλλίγραμμες γυναίκες  και κάνει τα πάντα προκειμένου να κεντρίσει το ενδιαφέρον σε όμορφα θηλυκά και να έχει τις κατακτήσεις του! 



Γυναίκα  Λέοντας: Η Λιονταρίνα θα κάθεται με τις ώρες να περνά στο διαδίκτυο τις πιο σέξι αλλά και υπέροχες φωτογραφίες της, στις οποίες θα έχει ποζάρει σαν να είναι φωτομοντέλο! Της αρέσει να ενημερώνεται για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και να κάνει αγορές καλλυντικών, ρούχων και γνωστών brands (μάρκες)! Το φλερτ δεν λείπει από το σερφάρισμα της Λέαινας στο διαδίκτυο, γιατί θέλει να την θαυμάζουν και να την κολακεύουν! Μπαίνει συστηματικά σε σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, έχει τους περισσότερους φίλους και είναι αρκετά περιζήτητη!





ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Σαν γνήσιο παιδί του Ερμή (είναι ο κυβερνήτης του), ο Παρθένος είναι ένα από τα ζώδια που λατρεύουν την επικοινωνία, για αυτό και το διαδίκτυο είναι μία από τις αγαπημένες του ασχολίες! Σερφάρει στο ίντερνετ με μέτρο και γνωρίζει τα πάντα για την ασφάλεια του υπολογιστή και των δεδομένων του! Ξέρει καλά όλες τις νέες ιστοσελίδες που είναι διαθέσιμες, γνωρίζει για όλες τις προσφορές στο ίντερνετ και είναι το κατάλληλο άτομο για να μας πληροφορήσει και να μας δώσει συμβουλές για ότι αφορά το διαδίκτυο!  


Άνδρας Παρθένος:  Ο άνδρας Παρθένος, με τον πρωινό του καφέ, θα επισκεφτεί όλα τα ειδησεογραφικά sites, θα ενημερωθεί για την πολιτική και την οικονομία και θα διαβάσει την ηλεκτρονική αλληλογραφία της ημέρας! Θα ενημερωθεί για όλες τις προσφορές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και θα αναζητήσει χρήσιμες πληροφορίες για τα ζητήματα που τον απασχολούν! Το φλερτ δεν το συνηθίζει στο διαδίκτυο, αλλά όταν κάποιες στιγμές αφεθεί και ξεκινήσει συνομιλία με κάποιο άτομο, είναι αρκετά συγκρατημένος και επιφυλακτικός! Για να βγει ραντεβού με κάποιο άτομο μέσα από το ίντερνετ, θα πρέπει πρώτα να συνομιλεί πολύ καιρό! 



Γυναίκα  Παρθένος:  Η γυναίκα Παρθένος ξέρει όλα τα «κόλπα» στο ίντερνετ, γνωρίζει να χειρίζεται έξυπνα και γρήγορα τον υπολογιστή της αλλά και το διαδίκτυο αλλά είναι πολύ προσεχτική προκειμένου να μην κάνει λάθη ή να μην παρασυρθεί σε επιπολαιότητες! Της αρέσει να χαζεύει ιστοσελίδες που αναφέρονται σε υγεία, ομορφιά, που παραθέτουν έξυπνα tips για δίαιτες, διατροφή ή για οικιακές εργασίες. Δεν της αρέσει το φλερτ μέσω διαδικτύου, για αυτό και είναι πολύ προσεχτική στις λίστες φίλων που διατηρεί στα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να διατηρεί επαφές μόνο με άτομα που πραγματικά γνωρίζει.





ΖΥΓΟΣ:  Ο Ζυγός χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για την διασκέδαση και την χαλάρωσή του, παράλληλα παρακολουθεί όλα τα κους κους της showbiz και απολαμβάνει αρκετές ώρες ακούγοντας μουσική και κουβεντιάζοντας με τα φιλαράκια του στα chatrooms! 


Άνδρας Ζυγός:  Ο άνδρας Ζυγός είναι ανέμελος με το ίντερνετ! Μπορεί να περάσει περιόδους που θα μπαίνει καθημερινά και άλλες στιγμές ξεχνιέται και δεν ανοίγει τον υπολογιστή του! Τις περισσότερες φορές θα ενημερωθεί από το ίντερνετ για νέα που αφορούν τη μουσική, το θέατρο, το σινεμά. Του αρέσει να κατεβάζει ταινίες και να διατηρεί μεγάλο μουσικό αρχείο, αφού είναι λάτρης της τέχνης! Φυσικά δεν ξεχνά να επισκέπτεται το αγαπημένο του σάιτ κοινωνικής δικτύωσης! Κάνει εύκολα φίλους και συνομιλεί με όλο τον κόσμο! Όταν φλερτάρει μέσω του ίντερνετ, έχει τον τρόπο, την ευγένεια αλλά και «τάκτ» να μπορεί να κατακτήσει όποια γυναίκα βάλει ερωτικό στόχο.



Γυναίκα  Ζυγός:  Στις σελίδες των αγαπημένων της, η γυναίκα Ζυγός έχει όλες τις ιστοσελίδες που έχουν νέα για μακιγιάζ και μόδα, αφού είναι γνωστό ότι θέλει να ντύνεται σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις και της αρέσει ο καλλωπισμός! Λατρεύει τη μουσική, για αυτό και φροντίζει να έχει πρώτη όλα τα τελευταία CD’S των αγαπημένων της καλλιτεχνών. Γνωρίζει πρώτη από όλους όλα τα κουτσομπολιά της showbiz και ξέρει για όλα τα events και τα party που προγραμματίζονται. Όταν μία γυναίκα Ζυγός φλερτάρει μέσω ίντερνετ, σίγουρα έχει τον δικό της ξεχωριστό τρόπο να πλανεύει τον άνδρα που έχει βάλει «στο μάτι»!





ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Το ίντερνετ είναι ένα μέσο που βοηθά τον Σκορπιό να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τις γνώσεις του και να αναζητήσει απαντήσεις σε ερωτήματα που τον απασχολούν! Παράλληλα επειδή είναι «μυστικός» αλλά «μυστήριος» τύπος που λατρεύει τον έρωτα αλλά και το σεξ, αρκετές στιγμές θα σκαρφιστεί διάφορες «πατέντες» προκειμένου να χαρεί και να απολαύσει νέες και πολύ αισθησιακές γνωριμίες!


Άνδρας Σκορπιός: Μην παραξενευτείτε αν κάποια στιγμή μπείτε στο αγαπημένο σας site κοινωνικής δικτύωσης και λάβετε ένα καυτό, πονηρό και αρκετά πικάντικο μηνυματάκι από έναν άνδρα Σκορπιό …. Είναι αρκετά ασυγκράτητος και σίγουρα δεν μπορεί εύκολα να αντισταθεί στις ερωτικές προκλήσεις! Ο άνδρας Σκορπιός θα σερφάρει στο ίντερνετ για να βρει γυναίκες που θα τον εξιτάρουν ερωτικά και διψά για νέες περιπέτειες.  Παράλληλα τις στιγμές που θα τον πιάσουν οι φιλοσοφικές του αναζητήσεις, θα διαβάσει άρθρα και έρευνες για τους τομείς που τον ενδιαφέρουν! 



Γυναίκα Σκορπιός: Η γυναίκα Σκορπιός όταν σερφάρει στο ίντερνετ δεν της ξεφεύγει απολύτως τίποτα! Της αρέσει να μαθαίνει όλα τα κουτσομπολιά των φίλων, των γνωστών και των συναδέλφων της ενώ αυτή από την πλευρά της προσπαθεί να διατηρεί μυστική  την δική της προσωπική ζωή! Της αρέσει να αναζητά πληροφορίες για την αστρολογία, τον αποκρυφισμό και την μεταφυσική και θέλει μέσω το διαδικτύου να γίνεται πιο σοφή. Δύσκολα θα χρησιμοποιήσει το ίντερνετ για μία νέα αισθηματική γνωριμία, όταν το κάνει όμως, έχει τον τρόπο να προκαλέσει το άτομο που την ενδιαφέρει και να τον τρελάνει με τα τερτίπια της!





ΤΟΞΟΤΗΣ:  Θα ήταν ποτέ δυνατόν ένας Τοξότης να μην σερφάρει στο ίντερνετ; Μα όχι φυσικά… ο Τοξότης έστω και αν είναι απασχολημένος θα βρει χρόνο για να διασκεδάσει στο διαδίκτυο.  Του αρέσει να επισκέπτεται σελίδες του εξωτερικού και να ενημερώνεται για όλες τις τελευταίες εγχώριες αλλά και παγκόσμιες ειδήσεις. Παράλληλα λατρεύει τα διαδικτυακά παιχνίδια και χαίρεται σαν μικρό παιδί όταν βρίσκεται μπροστά από την οθόνη! 


Άνδρας Τοξότης: Θα κάθεται με τις ώρες να παίζει με τους φίλους του τα αγαπημένα του διαδικτυακά  παιχνίδια …έστω και αν έχει «περπατήσει» τα πρώτα (ή και τα δεύτερα άντα)! Λατρεύει την επικοινωνία με άτομα από το εξωτερικό και γενικότερα του αρέσει να αναζητά πληροφορίες για ήθη, έθιμα, παραδόσεις ή και πληροφορίες που σχετίζονται με ξένα κράτη και πολιτισμούς. Αρκετές στιγμές θα κάνει αγορά ταξιδιωτικού πακέτου, προκειμένου να επισκεφτεί αγαπημένους μακρινούς προορισμούς! Παράλληλα του αρέσει πολύ το παιχνίδι και το φλερτ με άτομα όλων των ηλικιών!



Γυναίκα Τοξότης: Η Τοξοτίνα μπαίνει καθημερινά στο ίντερνετ όχι μόνο για την ενημέρωσή της αλλά και για την προσωπική της διασκέδαση! Της αρέσει να επισκέπτεται σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, παίζει μανιωδώς Online παιχνίδια και φυσικά κάνει τα πειράγματά της σε φίλους και φίλες! Μερικές φορές γίνεται ανέμελη και δεν δίνει μεγάλη προσοχή στην ηλεκτρονική της αλληλογραφία ή στα μηνύματα που λαμβάνει από φίλους και από φίλες! Το φλερτ στο διαδίκτυο της αρέσει πολύ, γιατί θέλει να γνωρίζει νέο κόσμο! Είναι η γυναίκα «πειραχτήρι» που με τα κόλπα της και τις έξυπνες ατάκες που «πετά» στις σελίδες που επισκέπτεται κάνει τους πάντες να γελούν και να θέλουν οπωσδήποτε να την γνωρίσουν!





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Το Αιγοκεράκι θα το δεις μονίμως μπροστά από έναν υπολογιστή, όχι όμως για ψυχαγωγία, αλλά για δουλειά! Στο ίντερνετ μπαίνει για να ενημερώνεται για τη δουλειά του, για να έρχεται σε επαφή με τους συναδέλφους και  τους συνεργάτες του αλλά για να αναζητά συμφέρουσες αγορές και προσφορές ή λύσεις για θέματα που τον αφορούν!  


Άνδρας Αιγόκερως: Ο άνδρας Αιγόκερως δεν είναι ο τύπος που θα μπει στο ίντερνετ για να διασκεδάσει ή για να αφιερώσει αρκετό χρόνο για τσατ και γνωριμίες! Θα επισκεφτεί ιστοσελίδες που αναφέρονται στην πολιτική, στο χρηματιστήριο, θα αναζητήσει πληροφορίες για την δουλειά του αλλά θα ενημερωθεί και για επερχόμενες κοινωνικές εκδηλώσεις! Το διαδικτυακό φλερτ δεν είναι το αγαπημένο χόμπι του Αιγόκερω, γιατί είναι λιγομίλητος, σοβαρός και δεν ανοίγεται εύκολα σε άτομα που δεν γνωρίζει καλά! 



Γυναίκα  Αιγόκερως: Η γυναίκα Αιγόκερως έχει πάντα κοντά της είτε το Laptop της είτε το smartphone της για να μπορεί να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ και να μπορεί να παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στη δουλειά της! Το διαδίκτυο το χρησιμοποιεί για επαγγελματικούς λόγους, για να διαβάζει τα email της, για να ενημερώνεται για την δουλειά της αλλά και για να επικοινωνεί με πολύ κοντινά και αγαπημένα της πρόσωπα, με τα οποία δεν έχει το χρόνο ή την ευχέρεια να συναντήσει από κοντά! Το φλερτ με αγνώστους στο διαδίκτυο είναι «απαγορευτικό» για την Αιγοκερίνα, αφού δεν εγκρίνει τα blind dates (γνωριμίες στα τυφλά)! Αν κάποιος άγνωστος την προκαλέσει στο ίντερνετ με τα λόγια και τη συμπεριφορά του …τότε τα παγερά της λόγια θα τον βάλουν αμέσως στη θέση του!





ΥΔΡΟΧΟΟΣ:   Το ίντερνετ είναι το αγαπημένο μέσο επικοινωνίας του Υδροχόου, αφού λατρεύει την τεχνολογία! Πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις, όλο μπροστά σε μία οθόνη να αναζητά πληροφορίες, να διασκεδάζει, να ακούει μουσική, να κάνει γνωριμίες και να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης επικοινωνίας και διασκέδασης!  


Άνδρας Υδροχόος:  Αν έχεις στη λίστα των διαδικτυακών σου φίλων έναν Υδροχόο, τότε σίγουρα έχεις να περάσεις πολύ ευχάριστες στιγμές! Ο άνδρας υδροχόος είναι ο πλακατζής του διαδικτύου και το άτομο που έχει τους περισσότερους φίλους! Θα ανεβάσει στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιεί,  τις πιο αστείες φωτογραφίες και βίντεο και θα γράψει τις πιο έξυπνες και χιουμοριστικές ατάκες που υπάρχουν! Εκτός από την δουλειά του,  θα χρησιμοποιήσει το ίντερνετ για να γνωρίσει νέους ανθρώπους, για να δραστηριοποιηθεί σε κοινωνικές ομάδες, για να ενημερωθεί για τα κοινωνικά τεκταινόμενα αλλά  και για να φλερτάρει! Ο Υδροχόος είναι ο άνδρας που μπορεί εύκολα να σε «σκλαβώσει» με το επιτυχημένο του φλερτ … όμως φύλαγε τα ρούχα σου, γιατί τις ερωτικές εξομολογήσεις που κάνει στο ίντερνετ δεν τις παίρνει και τόσο στα σοβαρά! 



Γυναίκα  Υδροχόος:  Η γυναίκα Υδροχόος ξέρει όλα τα νέα Portals και μπορεί να σου δώσει κάθε χρήσιμη πληροφορία που χρειάζεσαι για την πλοήγησή σου στο διαδίκτυο! Είναι περιζήτητη και αγαπητή στα site κοινωνικής δικτύωσης, αφού είναι αρκετά κοινωνική, ευχάριστη αλλά και δραστήρια! Μοιράζεται στο ίντερνετ με όλους τους φίλους της τις σκέψεις της, τις στιγμές που ζει και είναι αυθεντική και σπιρτόζα! Μέσα από το διαδίκτυο θα κάνει νέες γνωριμίες ή μπορεί και να ερωτευτεί και φυσικά της αρέσει να έρχεται σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό ή ανθρώπους που έχουν διαφορετική κουλτούρα, ηλικία ή επίπεδο! Αρκετές στιγμές θα οργανώσει από το internet επανένωση (reunion) συμμαθητών, θα δραστηριοποιηθεί για κοινωνικά προβλήματα ή ακόμα και θα εκφέρει σθεναρά την άποψή της για τα προβλήματα της πολιτικής, της οικονομίας και της ανθρωπότητας!





ΙΧΘΕΙΣ:   Δεν μπορούμε να πούμε ότι το Ψαράκι είναι ο πιο συχνός επισκέπτης του διαδικτύου … είναι με τις ώρες του! Όταν περνάει τις μοναξιές του και τις απογοητεύσεις του, μπορεί να μείνει κολλημένος μπροστά από μία οθόνη με τις ώρες και όταν περνά καλά θα  κάνει να μπει για μέρες στο ίντερνετ! 


Άνδρας Ιχθείς:  Ο άνδρας Ιχθύς θα ακούσει στο ίντερνετ καψουροτράγουδα, θα χαζεύει με τις ώρες σέξι φωτογραφίες και βίντεο με πανέμορφα θηλυκά αλλά και θα φλερτάρει ασύστολα  με όποια κοπέλα του γυαλίσει το μάτι! Μπορεί να είναι ντροπαλός και συνεσταλμένος, όμως επειδή το ίντερνετ είναι ένα κατά βάση ένα απρόσωπο μέσο, το Ψαράκι αφήνει την άκρη του τις αναστολές και τους ενδοιασμούς του και λειτουργεί ακόμα πιο εκφραστικά! 



Γυναίκα  Ιχθείς: Το θηλυκό Ψαράκι βλέπει ρομαντικές ταινίες, κατεβάζει όμορφες μπαλάντες και διατηρεί συλλογή με φωτογραφίες και τραγούδια που την ταξιδεύουν και την κάνουν να αναπολεί αλλά και να ονειρεύεται! Το ίντερνετ  το χρησιμοποιεί για να έρχεται σε επαφή με τους ανθρώπους που αγαπά, για να μαζεύει πληροφορίες για τα χόμπι της αλλά και για να φλερτάρει! Είναι η γυναίκα που θα ανεβάσει στο αγαπημένο της  site κοινωνικής δικτύωσης στίχους, τραγούδια, αποφθέγματα και όμορφες φωτογραφίες από ειδυλλιακά τοπία! Επειδή η φαντασία της καλπάζει μπορεί να ερωτευτεί διαδικτυακά ένα πρόσωπο που δεν γνωρίζει και δεν έχει δει από κοντά και να αισθάνεται ότι ζει τον μεγάλο έρωτα της ζωή της!

πηγή: http://fe-mail.gr


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...