Ηράκλειο: Αύριο το 1ο Φεστιβάλ οικιακής-καθημερινής κουζίνας

Το 1ο φεστιβάλ οικιακής-καθημερινής κρητικής κουζίνας θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο την Κυριακή 7 Απριλίου. Κατά το φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί στο «Κτήμα Καλαθάκη» στις Μαλάδες Ηρακλείου θα πάρουν μέρος οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας Αποστόλων, Σαμπά, Ζωφόρων, Βόνης, Γαλατά, Θραψανού, Πολυθέας, Διαβαϊδέ, Σμαρίου, Ρουσοχωρίου, Αυλής, Γαρύπας, Λευκοχωρίου, Τουρλωτής, Κασταμονίτσας και Γερακίου.
Οι  Σύλλογοι, με οδηγό την παράδοση, τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα και την αυθεντικότητα των γεύσεών τους θα παρουσιάσουν παραδοσιακά πιάτα, με μοναδικό σκοπό την προβολή του διατροφικού πολιτισμού, της ιστορίας και της φιλοσοφίας της κρητικής κουζίνας-διατροφής, μιας παράδοσης που ξεκινάει από την Μινωική εποχή και φτάνει ως τις μέρες μας, από γενιά σε γενιά.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...