Ηράκλειο: Αύριο το 1ο Φεστιβάλ οικιακής-καθημερινής κουζίνας

Το 1ο φεστιβάλ οικιακής-καθημερινής κρητικής κουζίνας θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο την Κυριακή 7 Απριλίου. Κατά το φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί στο «Κτήμα Καλαθάκη» στις Μαλάδες Ηρακλείου θα πάρουν μέρος οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας Αποστόλων, Σαμπά, Ζωφόρων, Βόνης, Γαλατά, Θραψανού, Πολυθέας, Διαβαϊδέ, Σμαρίου, Ρουσοχωρίου, Αυλής, Γαρύπας, Λευκοχωρίου, Τουρλωτής, Κασταμονίτσας και Γερακίου.
Οι  Σύλλογοι, με οδηγό την παράδοση, τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα και την αυθεντικότητα των γεύσεών τους θα παρουσιάσουν παραδοσιακά πιάτα, με μοναδικό σκοπό την προβολή του διατροφικού πολιτισμού, της ιστορίας και της φιλοσοφίας της κρητικής κουζίνας-διατροφής, μιας παράδοσης που ξεκινάει από την Μινωική εποχή και φτάνει ως τις μέρες μας, από γενιά σε γενιά.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...