Το Ηarlem shake έρχεται Ηράκλειο!


Το Harlem Shake μπαίνει στις Μινωικές γραμμές και πάει Κρήτη. Για την ακρίβεια διοργανώνεται το ερχόμενο Σάββατο στο Ηράκλειο, στην πλατεία Ελευθερίας.
Αν έχετε καλή διάθεση, κέφι και λίγη ... τρέλα τότε δεν θα πρέπει να λείψετε το ερχόμενο Σάββατο από την πλατεία Ελευθερίας όπου όλο το Ηράκλειο καλείται να χορέψει στους ρυθμούς του ... Harlem Shake σε μια υπερπαραγωγή που θα βιντεοσκοπηθεί και θα ανέβει στο ... youtube !
Η νέα μόδα του Harlem Shake ήρθε και έχει ξεσηκώσει όλο τον κόσμο. Στο youtube ανεβαίνουν καθημερινά χιλιάδες video με το νέο χορό που αποκτούν πολύ γρήγορα εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις. Η νέα μόδα έχει περάσει φυσικά στους μαθητές – φοιτητές αλλά και σε μεγαλύτερες ηλικίες.
Έτσι μετά από απαίτηση πολλών μαθητών και φοιτητών από το Ηράκλειο διοργανώνεται το μεγαλύτερο Harlem Shake στην πόλη το οποίο θα γίνει βίντεο και θα ανέβει στο youtube ! Ο Δήμος Ηρακλείου συνεργάζεται με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς KISS 9.61, ΑLPHANEWS 106,2 και  MUSIC CLUB 105,8 και όλα είναι έτοιμα για το μεγαλύτερο HARLEM SHAKE.
Αυτό το Σάββατο από τις 16.00 έως τις 18.00 στην πλατεία Ελευθερίας καλούνται όσοι θέλουν να συμμετέσχουν ντυμένοι με τρέλα, φορώντας μάσκες, ελληνικές σημαίες, περούκες , ρούχα με έντονα χρώματα, κατσαρόλες και ότι άλλο σκεφτούν για το video που θα κερδίσει τα περισσότερα Views στο youtube. Για τον καλύτερο συντονισμό και οργάνωση , οι παραγωγοί και djs του KISS 9.61 και του MUSIC CLUB 105,8 θα βρίσκονται στην πλατεία Ελευθερίας, θα παίζουν τις καλύτερες μουσικές και φυσικά θα μιλάνε στα μικρόφωνα παροτρύνοντας τον κόσμο να συμμετέχει στην βιντεοσκόπηση.
πηγή: news247.gr via prismanews.gr/
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...