Έρχεται e-reader με 10 ευρώ!


Το κυκλοφορεί εταιρεία με σύνθημα «απελευθερώστε το διάβασμα»

Το επαναστατικό με το Txtr Beagle, εκτός από την τιμή του, είναι ότιθα πωλείται σαν αξεσουάρ για το smartphone.  Φυσικά θα συνδέεται μέσω Bluetooth με τα δημοφιλή smartphone κι έτσι ο χρήστης θα κατεβάζει και θα διαβάζει απευθείας.

Με οθόνη 5 ιντσών, πάχος 5 χιλιοστών και χωρητικότητα 4 Giga, το γερμανικής κατασκευής Txtr Beagle θα είναι μια απλή, εύχρηστη συσκευή που θα είναι διαθέσιμη με τιμή έως και 10 ευρώ. Μότο της κατασκευάστριας εταιρείας είναι το «απελευθερώστε το διάβασμα» (liberate reading) -και κάπως έτσι ίσως μπουν τα e-books μαζικά στη ζωή μας από τη μια μέρα στην άλλη.

αναδημοσίευση από http://www.doctv.gr

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...