Έρχεται e-reader με 10 ευρώ!


Το κυκλοφορεί εταιρεία με σύνθημα «απελευθερώστε το διάβασμα»

Το επαναστατικό με το Txtr Beagle, εκτός από την τιμή του, είναι ότιθα πωλείται σαν αξεσουάρ για το smartphone.  Φυσικά θα συνδέεται μέσω Bluetooth με τα δημοφιλή smartphone κι έτσι ο χρήστης θα κατεβάζει και θα διαβάζει απευθείας.

Με οθόνη 5 ιντσών, πάχος 5 χιλιοστών και χωρητικότητα 4 Giga, το γερμανικής κατασκευής Txtr Beagle θα είναι μια απλή, εύχρηστη συσκευή που θα είναι διαθέσιμη με τιμή έως και 10 ευρώ. Μότο της κατασκευάστριας εταιρείας είναι το «απελευθερώστε το διάβασμα» (liberate reading) -και κάπως έτσι ίσως μπουν τα e-books μαζικά στη ζωή μας από τη μια μέρα στην άλλη.

αναδημοσίευση από http://www.doctv.gr

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...