Παιχνίδια για βροχερές μέρες

Έχετε πάντα έτοιμο ένα κουτί γεμάτο δραστηριότητες.

Μία βροχερή ημέρα μπορεί να είναι για εσάς αφορμή για να ξεκουραστείτε, αλλά για τα παιδιά είναι άκρως βαρετό. Κάθονται κλεισμένα μέσα στο σπίτι, χωρίς ενδιαφέρον. Για τέτοιες ημέρες καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένες. Για παράδειγμα, σκεφτείτε να φτιάξετε ένα  μεγάλο κουτί γεμάτο μυστικές δραστηριότητες. 
Στόχος είναι να τελειώσετε όλα τα παιχνίδια πριν σταματήσει η βροχή!
Ιδού λοιπόν, μερικές ιδέες για να νικήσετε την ανία αυτές τις μέρες:
  • Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τραπουλόχαρτα, δημιουργώντας ένα μεγάλο σπίτι
  • Δείτε ποιος μπορεί να ρίξει μια μικρή μπάλα πιο μακριά σπρώχνοντας μόνο με το δάχτυλο.
  • Παίξτε μάντεψε τα αντικείμενα, κρύβοντας μερικά παιχνίδια ή άλλα πράγματα κάτω από μια πετσέτα. Αφού τα δείτε μια φορά, τα κρύβετε και κερδίζει όποιος βρει τα περισσότερα.
  • Με τα ίδια αντικείμενα μπορείτε να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε ένα παραμύθι, μια ιστορία.
  • Αγοράστε ένα βιβλίο που να έχει χαρακτήρες που είναι κρυμμένοι και πρέπει να τα παιδιά να τους βρουν.
  • Τυπώστε μερικά χαρτιά με εικόνες όπου πρέπει να ενώσετε τις τελίτσες για να τις δείτε.
  • Παίξτε τρίλιζα.
  • Ζωγραφίστε σε ένα διπλό φύλλο εφημερίδας 5 κύκλους σαν να είναι στόχος, αριθμήστε και προσπαθήστε να ρίξετε ένα μπουγκί γεμάτο με φακές όσο πιο κοντά στο κέντρο μπορείτε.
  • Παίξτε Jenga.
αναδημοσίευση από http://www.jenny.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...