Ζητούνται συνεργάτες για εργασία στην στατιστική υπηρεσία

Πρόσκληση εγγραφής σε μητρώο για εργασία στη Στατιστική Αρχή 
Ιδιώτες συνεργάτες θα εντάξει στο δυναμικό της από τον Ιανουάριο η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)


Στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών μπορούν να εγγραφούν μόνο ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 21 έως 69 ετών.
Το νέο Μητρώο θα έχει ισχύ για οκτώ μήνες, από τον Ιανουάριο έως και τον Αύγουστο του 2013, ενώ όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι σε προηγούμενα Μητρώα Ιδιωτών Συνεργατών, θα πρέπει να υποβάλουν νέα Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση εγγραφής.
Οι Ιδιώτες Συνεργάτες χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση στατιστικών ερευνών και απογραφών (συλλογή και έλεγχο στοιχείων), ενώ τα στοιχεία συλλέγονται, κυρίως, με προσωπικές συνεντεύξεις, στον χώρο των νοικοκυριών ή των επιχειρήσεων και με ειδικά, κατά έρευνα, ερωτηματολόγια.
Η αμοιβή τους καθορίζεται σύμφωνα με προκαθορισμένους κανόνες μέτρησης του έργου τους και προκαθορισμένης αμοιβής ανά μονάδα έργου, ενώ η καταβολή της πραγματοποιείται μετά την ολοκλήρωση και την παράδοση της εργασίας τους.
Υποβολή αιτήσεων - δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να απασχοληθούν ως Ιδιώτες Συνεργάτες στην ΕΛ.ΣΤΑΤ. θα πρέπει να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έως τις 15 Δεκεμβρίου στη διεύθυνση: www.statistics.gr (στην πρώτη σελίδα του Portal, στην ένδειξη «Ιδιώτες Συνεργάτες ΕΛΣΤΑΤ»), ενώ για απευθείας πρόσβαση η διεύθυνση URL είναι η: http://circa.statistics.gr/pls/htmldb/f?p=SGID13:5558.
Επίσης θα πρέπει τα εξής δικαιολογητικά:
  • Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ή φωτοαντίγραφο της σελίδας του διαβατηρίου,
  • Βεβαίωση ΑΦΜ και ΔΟΥ που ανήκουν,
  • Επικυρωμένο Φωτοαντίγραφο σελίδας βιβλιαρίου ή καρτέλας Τραπέζης,
  • Δύο πρόσφατες φωτογραφίες,
  • Τίτλους σπουδών ή βεβαιώσεις σπουδών (για τους φοιτητές -τριες),
  • Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 όπου θα δηλώνουν ότι οι αμοιβές τους από παροχή υπηρεσιών δεν ξεπερνούν τις 5.000 ευρώ κατά το προηγούμενο έτος,
  • Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας για υποψηφίους που δηλώνουν ότι δεν κατέχουν τίτλο σπουδών από την Ελλάδα.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Επιθεώρησης και Ιδιωτών Συνεργατών (τηλ.: 213 1352182, 2131353050 και 2131353035).
Αγγελική Μαρίνου
ΕΘΝΟΣ

αναδημοσίευση από http://www.alfavita.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...