3 απλές κινήσεις για να ξεκουράσετε την πλάτη σας


Με τη βοήθεια ενός λάστιχου διώξτε από πάνω σας τη λάθος στάση που κουβαλάτε όλη μέρα από το γραφείο.

Η καθημερινότητα και η καθιστική ζωή χαλάει σε μεγάλο βαθμό την στάση του σώματος. Αυτό που επηρεάζεται περισσότερο είναι η σπονδυλική στήλη. Συνήθως νιώθετε ένα βάρος στην πλάτη σας ή την αισθάνεστε πιασμένη.
Μπορείτε να κάνετε στο σπίτι μερικές ασκήσεις που θα σας ανακουφίσουν και θα γυμνάσουν ταυτόχρονα την πλάτη σας. Χρειάζεστε μόνο ένα λάστιχο που μπορείτε να το φτιάξετε μόνες σας. Αγοράστε ένα φαρδύ λάστιχο με το μέτρο και ράψτε το στις άκρες. Το μήκος του να είναι περίπου ένα μέτρο.
αναδημοσίευση από http://www.jenny.gr/
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...