3 απλές κινήσεις για να ξεκουράσετε την πλάτη σας


Με τη βοήθεια ενός λάστιχου διώξτε από πάνω σας τη λάθος στάση που κουβαλάτε όλη μέρα από το γραφείο.

Η καθημερινότητα και η καθιστική ζωή χαλάει σε μεγάλο βαθμό την στάση του σώματος. Αυτό που επηρεάζεται περισσότερο είναι η σπονδυλική στήλη. Συνήθως νιώθετε ένα βάρος στην πλάτη σας ή την αισθάνεστε πιασμένη.
Μπορείτε να κάνετε στο σπίτι μερικές ασκήσεις που θα σας ανακουφίσουν και θα γυμνάσουν ταυτόχρονα την πλάτη σας. Χρειάζεστε μόνο ένα λάστιχο που μπορείτε να το φτιάξετε μόνες σας. Αγοράστε ένα φαρδύ λάστιχο με το μέτρο και ράψτε το στις άκρες. Το μήκος του να είναι περίπου ένα μέτρο.
αναδημοσίευση από http://www.jenny.gr/
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...