Το Office 2013 είναι σχεδόν έτοιμο!


Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση δημιουργίας του Microsoft Office 2013 που έχει σταλεί στους κατασκευαστές για δοκιμές.
Το λογισμικό είναι ολοκληρωμένο ενώ έχει υποστεί τις πρώτες δοκιμές λειτουργίας από τη Microsoft.
Τώρα θα σταλεί στους επίσημους συνεργάτες της εταιρείας προκειμένου να δεχθεί επιπλέον δοκιμές και να είναι έτοιμο για την τελική του κυκλοφορία στην αγορά.

Η Microsoft αποκαλεί το Office 2013 το πιο φιλόδοξο σχέδιο μέχρι τώρα και αναμένεται να ταιριάξει με τα επερχόμενα Windows 8.

Το Office 2013 θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2013, αρκετό καιρό μετά το λανσάρισμα των Windows 8 που αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Από τις 19 Οκτωβρίου και μετά, όσοι καταναλωτές αγοράζουν μια έκδοση Office 2010 από τα καταστήματα θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν δωρεάν το καινούργιο Office όταν αυτό γίνει διαθέσιμο στην αγορά.

Μια πρώτη γεύση του Office 13 θα πάρουν οι καταναλωτές όταν θα κυκλοφορήσουν τα νέα Winodows, στις 26 Οκτωβρίου.

πηγή http://www.e-go.gr Σίμος Κοσμετάτος
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...