Μουσική: H 14χρονη Sara Menoudakis τραγουδά Black Sabbath

Δεν είναι λίγες οι φορές που εμφανίζεται κάποιο tribute συγκρότημα για τους Black Sabbath.
Παρ' όλα αυτά, δεν μπορεί κανείς να μην παραδεχτεί τη μοναδικότητα των Καναδών Motion Device, των οποίων τα μέλη έχουν μέσο όρο ηλικίας τα 15 χρόνια, ενώ την παράσταση κλέβει η δυναμική, δεκάχρονη frontwoman, Sara Menoudakis.

Μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τα rock αυτά παιδιά, ακούγοντας τη διασκευή τους στο κλασικό "War Pigs" των Black Sabbath:Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...