Δωρεάν μαθήματα στις δημοτικές κοινότητες του Ηρακλείου


Από αύριο ως την Τρίτη οι αιτήσεις συμμετοχής - Ξεκινά ο 1ος κύκλος δωρεάν προγραμμάτων δια βίου μάθησης στο δήμο Ηρακλείου


Ο Δήμος Ηρακλείου με  το Τμήμα Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης πρόκειται να υλοποιήσει το Επιχειρησιακό Σχέδιο με τίτλο «Διοργάνωση Σεμιναρίων Ανάπτυξης Κοινωνικών και Επαγγελματικών Δεξιοτήτων  στον αστικό και αγροτικό πληθυσμό του Δήμου Ηρακλείου» του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ), στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.
 Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να υλοποιήσει τον 1ο Κύκλο Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης – Λαϊκής Επιμόρφωσης, διάρκειας 5 μηνών, που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2012. Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε Ενήλικας πολίτης του Δήμου Ηρακλείου.  
Αιτήσεις συμμετοχής για τα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι από Τετάρτη 03/10/2012 έως Τρίτη 09/10/2012 και ώρες 08:00 έως 15:00 καθημερινά στον 4ο  όροφο του Δημοτικού κτιρίου στην οδό Ανδρόγεω 2, στο Τμήμα Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης και ως ότου ολοκληρωθεί ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών του κάθε προγράμματος.
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές επίσης  στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων (Ν. Αλικαρνασσός, Άγιος Μύρωνας, Προφήτης Ηλίας, Βενεράτο). Η κάθε αίτηση  θα πρέπει να συνοδεύεται από επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου με επικυρωμένο φωτοαντίγραφο άδειας παραμονής (για τους αλλοδαπούς).
Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν δικαίωμα να επιλέξουν μέχρι 2 επιμορφωτικά προγράμματα με σειρά προτίμησης. Η παρακολούθηση των  προγραμμάτων είναι ΔΩΡΕΑΝ και με  τη λήξη του προγράμματος οι επιτυχόντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής από το  Τμήμα Παιδείας & Δια  Βίου  Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου.
Τα Προγράμματα που θα διεξαχθούν στον 1ο κύκλο είναι  τα εξής:
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
 1. Εκμάθηση Ελληνικής Γλώσσας Ι
 2. Εκμάθηση Ελληνικής Γλώσσας ΙΙ
 3. Εκμάθηση Ελληνικής Γλώσσας ΙΙΙ, ΙV
 4. Εκμάθηση Αγγλικής Γλώσσας Ι
 5. Εκμάθηση Αγγλικής Γλώσσας ΙΙ
 6. Εκμάθηση Αγγλικής Γλώσσας ΙΙΙ
 7. Εκμάθηση Ισπανικής Γλώσσας I
 8. Εκμάθηση Ισπανικής Γλώσσας  II
 9. Εκμάθηση Γερμανικής Γλώσσας Ι
 10. Εκμάθηση Γραφής Βraille
 11. Εργαστήριο Ψηφιδωτού
 12. Εργαστήριο Αγιογραφίας
 13. Ζωγραφική
 14. Βυζαντινή Μουσική
 15. Θεωρητικά μαθήματα Μουσικής
 16. Εισαγωγή στη Μουσική Τεχνολογία – Ηχοληψία
 17. Yoga για εγκύους
 18. Yoga για αρχάριους
 19. Γυμναστική Pilates
 20. Γυμναστική
 21. Εργαστήριο κατασκευής κοσμημάτων
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ
 1. Εκμάθηση Ισπανικής Γλώσσας I
 2. Εκμάθηση Ισπανικής Γλώσσας  II
 3. Εργαστήριο Αγιογραφίας
 4. Ζωγραφική
 5. Βυζαντινή Μουσική
 6. Θεωρητικά μαθήματα Μουσικής
 7. Γυμναστική
 8. Εργαστήριο κατασκευής κοσμημάτων
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΟΡΓΟΛΑΪΝΗ
 1. Εργαστήριο Αγιογραφίας
 2. Ζωγραφική
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΕΜΕΝΟΥΣ
 1. Εργαστήριο Αγιογραφίας
 2. Ζωγραφική
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΙΑΝΗΣ
 1. Γυμναστική
 2. Εργαστήριο Ψηφιδωτού
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΑΦΝΩΝ
 1. Γυμναστική
 2. Εργαστήριο Ψηφιδωτού
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΟΥΤΩΝ
 1. Γυμναστική
 2. Βυζαντινή Μουσική
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑΥΡΑΚΙΩΝ
 1. Εργαστήριο Ψηφιδωτού
αναδημοσίευση από cretalive.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...