Το πολύχρωμο νηπιαγωγείο του Παρισιού (φώτο)


Ένα παλιό νηπιαγωγείο στο Παρίσι, το Ecole Maternelle Pajol που στεγάζεται σε κτίριο του 1940, ανακαινίστηκε και γέμισε χρώμα και θετική ενέργεια! 
Η ανακαίνιση έγινε τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του κτηρίου, αλλά εμείς εντυπωσιαστήκαμε περισσότερο με τις φωτογραφίες του προαυλίου. Επειδή πρόκειται για ένα μικρό προαύλιο χωρίς δέντρα και κήπους, ακριβώς σαν και τα περισσότερα των Ελληνικών σχολείων, ενθουσιαστήκαμε από το πολύχρωμο αποτέλεσμα. 
Ελπίζουμε να δούμε σύντομα ανάλογες μεταμορφώσεις και στα δικά μας παλιά σχολεία.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...