ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια ερασιτεχνικής φωτογραφίας υλοποιεί ο δήμος Μινώα Πεδιάδας


Τμήματα ερασιτεχνικής φωτογραφίας, για τα οποία θα πραγματοποιηθούν δωρεάν σεμινάρια φωτογραφίας, συγκροτεί ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας προσφέροντας μια ακόμα δημιουργική διέξοδο στους δημότες του.
Τα μαθήματα φωτογραφίας θα παραδίδονται απογευματινές ώρες σε εβδομαδιαία βάση από το φωτογράφο Μάνο Χαλαμπαλάκη, στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας που υλοποιείται από το Δήμο.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αντλήσουν πολύτιμες πληροφορίες για την τέχνη της φωτογραφίας στους παρακάτω τομείς:
  • Βασικές αρχές φωτογραφίας
  • Τεχνικές φωτογράφησης
  • Σύνθεση
  • Ψηφιακή φωτογραφία
  • Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές
  • Φωτογραφικές εκδρομές

     Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με δημιουργίες των συμμετεχόντων.
    Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στα τρία δημοτικά καταστήματα (Θραψανού, Καστελλίου & Αρκαλοχωρίου) και συγκεκριμένα:
Þ    Καστέλλι – τηλ. 28913 40115 (κα. Βάσω Καλαϊτζάκη)
Þ    Αρκαλοχώρι – τηλ. 28913 40335 (κα. Εμμανουέλα Σχοιναράκη)
Þ    Θραψανό – τηλ. 28913 40405 (κα. Μαρία Βασιλάκη)

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...