«Δεν ταιριάζετε σου λέω»

Έναν  πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας ερωτευμένος  ποδοσφαιριστής προκειμένου να στείλει μήνυμα στην πρώην αγαπημένη του!
Μόλις ο Παναγιώτης Ματθαίου, παίκτης  του Φοίβου Δωδεκανήσου κέρδισε και εκτέλεσε πέναλτι  δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του, επέλεξε να πανηγυρίσει με έναν ξεχωριστό τρόπο!
Όταν η μπάλα μπήκε στα δίχτυα, σήκωσε τη φανέλα του και αποκαλύφθηκε ο στίχος του Παντελή Παντελίδη «Δεν ταιριάζετε σου λέω»…
Πηγή: xxsports.gr   via enikos.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...