Οι 10 καλύτερες Stickers ατάκες για την κρίση!!!

Εντάξει, κρίση έχουμε... το καταλάβαμε! Βέβαια οικονομική, ηθική, κοινωνική δε καταλάβαμε ακόμα τι είδους είναι... ! 
Μπορεί τα λεφτά μας να τα χάνουμε, αλλά το χιούμορ του ο 'Ελληνας δε το χάνει με τίποτα. Κι αν για λίγο καιρό ξαποσταίνει ... ξανά προς τη δόξα τραβά!!! :)))) 

Για αυτό επιλέξαμε τα 10 καλύτερες ατάκες που δημοσιεύτηκαν σε "stikkers for the masses" στο dafuq.gr και σας τις παρουσιάζουμε! Με καυστικό και εμπνευσμένο χιούμορ παρουσιάζουν την Ελλάδα της κρίσης και εμάς μας χαρίζουν άφθονο γέλιο!!! 

Απολαύστε τις... 

1) Σε αυτήν την χώρα ο μόνος τρόπος για να γίνει επανάσταση είναι να φτάσει το FREDDO στα 10 ευρώ.

2) Κρατήστε εσείς τους μισθούς Βουλγαρίας και δώστε μας μισθούς... Βουλγαράκη!!!

3) -Πόσο καιρό δουλεύετε εδώ;
    - Από την ημέρα που απείλησαν να με απολύσουν

4) Φορολογικό σύστημα Αμερικής, φορολογία Σουηδίας , μισθοί Βουλγαρίας , κοινωνικές παροχές Ζιμπάμπουε, αλλά ευτυχώς δε γίναμε Αργεντινή!!!!!

5) Τα παιδιά στο Δημοτικό σχολείο απέναντι χοροπηδάνε λες και δεν έχουμε 13,6% δημοσιονομικό έλλειμμα. ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ.

6) Θα τα βλέπουν όλα αυτά κάποτε τα παιδιά μας και ο Μητσοτάκης και θα γελάνε!

7) Έχω μπερδευτεί με τα 5ψήφια. Πήρα για να κλείσω ραντεβού στον ΕΟΠΥΥ και έμαθα ότι θα είναι μία καλή εβδομάδα για τα αισθηματικά των Σκορπιών!

8) Είναι μεγάλη αδικία ένα 99% των εφοπλιστών να δυσφημίζει όλο τον κλάδο.

9) Το πορτοφόλι μου τελευταία μοιάζει με κρεμμύδι, Όταν το ανοίγω με κάνει να κλαίω!

10) Υπολογίζεται ότι το 2013 190.000 μαγαζιά θα βάλουν λουκέτο στην Ελλάδα.
 Μάγκα μου, θα ανοίξω μαγαζί με λουκέτα!!!

άρθρο down time 
με πληροφορίες από http://www.dafuq.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...