Καλή σχολική χρονιά! (vid)

Σήκω! Σήκω! Ώρα για σχολείο, φωνάζει ο Νέμο στο μπαμπά του γεμάτος χαρά για να τον ξυπνήσει και να τον πάει στο σχολείο του. Είναι η πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς , όπως ήταν και σήμερα η επίσημη έναρξη του νέου σχολικού έτους 2012-2013 για όλους τους μαθητές της Ελλάδας.

Μία ιδιαίτερη χρονιά, μάλλον δύσκολη από ότι μαρτυρούν αυτοί που ξέρουν, αλλά ακόμα κι αν έχει δυσκολίες, ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές, να δείξουν δύναμη και πάθος για μόρφωση, να είναι πάντα αισιόδοξοι, να αξιοποιήσουν όλες τις ευκαιρίες για μάθηση που τους δίνει το σχολείο, να κάνουν ακόμα περισσότερους φίλους και να ανακαλύψουν σιγά σιγά τον εαυτό τους και τα ταλέντα τους! Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες της εκπαίδευσης όσο περισσότερο μπορείτε!!!
 
Καλή σχολική χρονιά παιδιά!!!
 
down time
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

2 σχόλια:

  1. Τι γλυκό βίντεο και ανάρτηση!Συμφωνώ ότι πρέπει να εκμεταλλεύονται κάθε δυνατότητα της εκπαίδευσης, όσο αυτή προσφέρεται!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ cinemarion!
    Ας ελπίσουμε λοιπόν τα παιδιά να το κάνουν!!! :)))) Όσο για το βίντεο, πως να μην είναι γλυκό;;; Άφου πρωταγωνιστεί o ΝΕΜΟ!!! (ωραία ταινία by the way) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας...