Καλή σχολική χρονιά! (vid)

Σήκω! Σήκω! Ώρα για σχολείο, φωνάζει ο Νέμο στο μπαμπά του γεμάτος χαρά για να τον ξυπνήσει και να τον πάει στο σχολείο του. Είναι η πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς , όπως ήταν και σήμερα η επίσημη έναρξη του νέου σχολικού έτους 2012-2013 για όλους τους μαθητές της Ελλάδας.

Μία ιδιαίτερη χρονιά, μάλλον δύσκολη από ότι μαρτυρούν αυτοί που ξέρουν, αλλά ακόμα κι αν έχει δυσκολίες, ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές, να δείξουν δύναμη και πάθος για μόρφωση, να είναι πάντα αισιόδοξοι, να αξιοποιήσουν όλες τις ευκαιρίες για μάθηση που τους δίνει το σχολείο, να κάνουν ακόμα περισσότερους φίλους και να ανακαλύψουν σιγά σιγά τον εαυτό τους και τα ταλέντα τους! Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες της εκπαίδευσης όσο περισσότερο μπορείτε!!!
 
Καλή σχολική χρονιά παιδιά!!!
 
down time
Share on Google Plus

About Down Time

2 σχόλια:

  1. Τι γλυκό βίντεο και ανάρτηση!Συμφωνώ ότι πρέπει να εκμεταλλεύονται κάθε δυνατότητα της εκπαίδευσης, όσο αυτή προσφέρεται!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ cinemarion!
    Ας ελπίσουμε λοιπόν τα παιδιά να το κάνουν!!! :)))) Όσο για το βίντεο, πως να μην είναι γλυκό;;; Άφου πρωταγωνιστεί o ΝΕΜΟ!!! (ωραία ταινία by the way) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας...