Καλή σχολική χρονιά! (vid)

Σήκω! Σήκω! Ώρα για σχολείο, φωνάζει ο Νέμο στο μπαμπά του γεμάτος χαρά για να τον ξυπνήσει και να τον πάει στο σχολείο του. Είναι η πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς , όπως ήταν και σήμερα η επίσημη έναρξη του νέου σχολικού έτους 2012-2013 για όλους τους μαθητές της Ελλάδας.

Μία ιδιαίτερη χρονιά, μάλλον δύσκολη από ότι μαρτυρούν αυτοί που ξέρουν, αλλά ακόμα κι αν έχει δυσκολίες, ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές, να δείξουν δύναμη και πάθος για μόρφωση, να είναι πάντα αισιόδοξοι, να αξιοποιήσουν όλες τις ευκαιρίες για μάθηση που τους δίνει το σχολείο, να κάνουν ακόμα περισσότερους φίλους και να ανακαλύψουν σιγά σιγά τον εαυτό τους και τα ταλέντα τους! Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες της εκπαίδευσης όσο περισσότερο μπορείτε!!!
 
Καλή σχολική χρονιά παιδιά!!!
 
down time
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

2 σχόλια:

  1. Τι γλυκό βίντεο και ανάρτηση!Συμφωνώ ότι πρέπει να εκμεταλλεύονται κάθε δυνατότητα της εκπαίδευσης, όσο αυτή προσφέρεται!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ cinemarion!
    Ας ελπίσουμε λοιπόν τα παιδιά να το κάνουν!!! :)))) Όσο για το βίντεο, πως να μην είναι γλυκό;;; Άφου πρωταγωνιστεί o ΝΕΜΟ!!! (ωραία ταινία by the way) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας...