Κρητών Δίκτυο: Το... Facebook τσι Κρήτης!

Το δίκτυο των Κρητών είναι γεγονός. Στην εμφάνιση μοιάζει με το δημοφιλέστατο δίκτυο, αλλά και σε κάποιες από τις δυνατότητες του, ενώ ευελπιστεί να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα πληροφοριών της Κρήτης. 

Κλικ πάνω στις φώτο για πλήρες μέγεθος
Ποιες είναι όμως οι δυνατοτητες του;;;
Μπορείτε να ενημερώσετε την κατάστασή σας... με μία μαντινάδα, να ανεβάσετε φωτογραφίες, βίντεο ή κάποιον σύνδεσμο. 'Οπως και στο facebook έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αιτήματα φιλίας και να στείλετε μηνύματα στους φίλους σας, να επεξεργαστείτε το προφίλ σας, τις ρυθμίσεις απορρήτου και του λογαριασμού και πολλές άλλες παρόμοιες δυνατότητες. Επιπλέον μπορείτε να αλλάξετε το θέμα της εμφάνισης του προφίλ σας και να διαλέξετε τα χρώματα που σας εκφραζουν καλύτερα, αλλά και να επεξεργαστείτε (προσθέσετε - αφαιρέσετε) τα στοιχεία που θέλετε να εμφανίζονται στη σελίδα σας.

Επίσης, μπορείτε να ανεβάσετε την Κρητική συνταγή και να την μοιραστείτε με όλους.


 Τέλος, μπορείτε να εισάγετε τις φωτογραφίες σας από το προφίλ σας στο facebook, αρκεί να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας.
Επισκεφτείτε το στη σελίδα http://www.cretans.net. Αν θελήσετε να μας βρείτε, ακολουθήστε τον σύνδεσμο http://www.cretans.net/downtime/
 άρθρο downtime
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...