Σπάνιο computer της Apple σε πλειστηριασμό


Το gadget της Apple που θα προσελκύσει τα περισσότερα βλέμματα φέτος και λέγεται ότι θα αποφέρει και τα μεγαλύτερα κέρδη δεν είναι το iPhone 5 ή το iPad Mini, αλλά ένα κομπιούτερ της εταιρείας, ετών 36.
Το μοντέλο του 1976 βρίσκεται στα έμπειρα χέρια των ανθρώπων του οίκου Christie's, οι οποίοι εκτιμούν ότι θα «πιάσει» μεταξύ 79,000 και 126,500 δολαρίων (63.000 και 100.000 ευρώ).

Στο CNNmoney αναφέρεται ότι το κομπιούτερ ήταν το πρώτο προϊόν της εταιρείας και είχε σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από τον συνιδρυτή της, Στηβ Βόσνιακ. Ο συνεταίρος του, Στηβ Τζομπς ήταν ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την πώλησή του.

αναδημοσίευση από http://www.protothema.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...