Αξίζει να πας... Τριόπετρα - Μέρος ΙΙ (φωτογραφικό αφιέρωμα)

Η Τριόπετρα βρίσκεται περίπου 50 χλμ νότια του Ρέθυμνου. Πέρυσι γράψαμε για αυτήν πρώτη φορά, φέτος την επισκεφτήκαμε. Πρόκειται για 2 παραλίες που χωρίζονται από μία χερσόνησο, στης οποίας την άκρη υπάρχουν τρεις μεγάλοι βράχοι.
Τα κρυστάλλινα νερά, η τεράστια παραλία, αλλά και οι επιβλητικοί βράχοι  θα σας ενθουσιάσουν, ενώ αν μείνετε μέχρι αργά το απόγευμα θα απολαύσετε και ένα πολύ όμορφο ηλιοβασίλεμα.

Στο 1ο μέρος του "Αξίζει να πας... Τριόπετρα", θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το μέρος και χάρτη για να φτάσετε εκεί. Επίσης, θα δείτε και το βίντεο του Μανόλη και των φίλων του που μας την σύστησαν για πρώτη φορά. Πατήστε στο σύνδεσμο για να μεταφερθείτε Αξίζει να πας... Τριόπετρα - Μέρος Ι.
 
H Μικρή Τριόπετρα
άρθρο και φώτο down time
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...