Αξίζει να πας... Τριόπετρα - Μέρος ΙΙ (φωτογραφικό αφιέρωμα)

To Down Time - Αξίζει να πας έχει πια το δικό του σπίτι στoν ιστότοπο Down Time Traveler by Angeliki SaitakiΠατήστε Eδώ > angelikisaitaki.com για να τον επισκεφτείτε και να βρείτε αυτό κι ακόμα περισσότερα ταξίδια! 

Η Τριόπετρα βρίσκεται περίπου 50 χλμ νότια του Ρέθυμνου. Πέρυσι γράψαμε για αυτήν πρώτη φορά, φέτος την επισκεφτήκαμε. Πρόκειται για 2 παραλίες που χωρίζονται από μία χερσόνησο, στης οποίας την άκρη υπάρχουν τρεις μεγάλοι βράχοι.
Τα κρυστάλλινα νερά, η τεράστια παραλία, αλλά και οι επιβλητικοί βράχοι  θα σας ενθουσιάσουν, ενώ αν μείνετε μέχρι αργά το απόγευμα θα απολαύσετε και ένα πολύ όμορφο ηλιοβασίλεμα.

Στο 1ο μέρος του "Αξίζει να πας... Τριόπετρα", θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το μέρος και χάρτη για να φτάσετε εκεί. Επίσης, θα δείτε και το βίντεο του Μανόλη και των φίλων του που μας την σύστησαν για πρώτη φορά. Πατήστε στο σύνδεσμο για να μεταφερθείτε Αξίζει να πας... Τριόπετρα - Μέρος Ι.




 








H Μικρή Τριόπετρα




άρθρο και φώτο down time
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...