Το πιο ... "αστείο" γκολ της χρονιάς (video)


Ο τερματοφύλακας της Ραπίντ Βιέννης έκανε μία απίστευτη γκάφα στον αγώνα με την Βοϊβοντίνα για το Europa League. Δείτε το αστείο γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις


Η αναμέτρηση Βοϊβοντίνα-Ραπίντ Βιέννης βρίσκεται στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τους Σέρβους να βρίσκονται μπροστά στο σκορ με 1-0 και να εκτελούν φάουλ λίγο έξω από την περιοχή.


Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Λούκας Κενιγκσχόφερ, μπλοκάρει εύκολα την μπάλα αλλά ένα σφύριγμα από την εξέδρα τον οδηγεί σε γκάφα.

Προφανώς θεώρησε ότι το παιχνίδι διακόπηκε από κάποιο επιθετικό φάουλ και άφησε μπροστά του την μπάλα για να το εκτελέσει. Στο σημείο βρισκόταν ο Μπόγιοβιτς που δεν έχασε την ευκαιρία και την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 2-0!

Ευτυχώς για τον πορτιέρο, ο Αλαρ στο 97' μείωσε για την Ραπίντ στο τελικό 2-1 αυξάνοντας τις ελπίδες των Αυστριακών ενόψει της ρεβάνς στη Βιέννη.


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...