Πότε θα ανακοινωθεί το iPad mini;


Είναι γνωστό ότι ο Steve Jobs είχε απορρίψει την ιδέα ενός iPad μικρότερου μεγέθους καθώς θεωρούσε ότι δεν έχει θέση στην αγορά. Δεδομένης όμως της αγάπης του κόσμου για τα προϊόντα της Apple, θα ήταν απίθανο κάποιο από αυτά να αποτύχει εμπορικά.

Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκαν τα στελέχη της εταιρείας και έτσι αποφάσισαν να διαθέσουν στην αγορά και ένα iPad μικρότερου μεγέθους από τα κανονικά. Πρόκειται για το iPad mini του οποίου η κυκλοφορία συζητείται εδώ και αρκετούς μήνες.

Αν και πολλοί πιστεύουν ότι το νέο tablet θα παρουσιαστεί παράλληλα με το επερχόμενο iPhone, φαίνεται ότι η Apple δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Οι λόγοι δεν είναι σαφείς βέβαια. Ενδεχομένως να μην είναι έτοιμη η συσκευή ή απλώς να μην θέλει να αποσπάσει την προσοχή από το smartphone της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται λοιπόν, η εταιρεία πρόκειται να κάνει δύο παρουσιάσεις μέσα στο φθινόπωρο. Η μία θα είναι στις 12 Σεπτεμβρίου για το νέο iPhone το οποίο λογικά θα κυκλοφορήσει στις 21 του ίδιου μήνα.

Η δεύτερη θα είναι κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο για το iPad mini φυσικά. Το πότε θα κυκλοφορήσει η δεύτερη αυτή συσκευή είναι άγνωστο αλλά σίγουρα η Apple θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να βρίσκεται στα καταστήματα πριν τις γιορτές.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...