Πότε θα ανακοινωθεί το iPad mini;


Είναι γνωστό ότι ο Steve Jobs είχε απορρίψει την ιδέα ενός iPad μικρότερου μεγέθους καθώς θεωρούσε ότι δεν έχει θέση στην αγορά. Δεδομένης όμως της αγάπης του κόσμου για τα προϊόντα της Apple, θα ήταν απίθανο κάποιο από αυτά να αποτύχει εμπορικά.

Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκαν τα στελέχη της εταιρείας και έτσι αποφάσισαν να διαθέσουν στην αγορά και ένα iPad μικρότερου μεγέθους από τα κανονικά. Πρόκειται για το iPad mini του οποίου η κυκλοφορία συζητείται εδώ και αρκετούς μήνες.

Αν και πολλοί πιστεύουν ότι το νέο tablet θα παρουσιαστεί παράλληλα με το επερχόμενο iPhone, φαίνεται ότι η Apple δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Οι λόγοι δεν είναι σαφείς βέβαια. Ενδεχομένως να μην είναι έτοιμη η συσκευή ή απλώς να μην θέλει να αποσπάσει την προσοχή από το smartphone της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται λοιπόν, η εταιρεία πρόκειται να κάνει δύο παρουσιάσεις μέσα στο φθινόπωρο. Η μία θα είναι στις 12 Σεπτεμβρίου για το νέο iPhone το οποίο λογικά θα κυκλοφορήσει στις 21 του ίδιου μήνα.

Η δεύτερη θα είναι κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο για το iPad mini φυσικά. Το πότε θα κυκλοφορήσει η δεύτερη αυτή συσκευή είναι άγνωστο αλλά σίγουρα η Apple θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να βρίσκεται στα καταστήματα πριν τις γιορτές.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...