Εκεί πάνε οι instagram φωτογραφίες σου


Ιστοσελίδα δημοσιεύει τις φωτογραφίες που λαμβάνονται μέσω Instagram κάθε λεπτό της ώρας στις μεγαλουπόλεις του κόσμου. Αναρτώνται περίπου 5.000.000 φωτογραφίες την ημέρα.

Ένα παράθυρο στον κόσμο άνοιξε ο διαχειριστής ιστοσελίδας ο οποίος σκέφτηκε να ανεβάζει σε real time τις λήψεις που γίνονται ανά λεπτό στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, το Λονδίνο της Βρετανίας, το Τόκυο της Ιαπωνίας και στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας ενώ πολύ σύντομα θα προστεθούν κι άλλες μεγάλες πόλεις του κόσμου.

Η ιστοσελίδα έχει όνομα «Συμβαίνει τώρα» και πραγματικά παρουσιάζει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον ώστε μπορεί να «κολλήσεις» ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή σου. Η λογική είναι αμέσως μόλις βγάλει κάποιος instagram φωτογραφία στο Σάο Πάολο, για παράδειγμα, να την βλέπεις κι εσύ στην οθόνη σου.
Πίσω από την ιστοσελίδα «This Is Now» που έχει προκαλέσει σεισμό αντιδράσεων στο διαδίκτυο –περί προστασίας προσωπικών δεδομένων ακόμη και σε μια εφαρμογή που ο χρήστης γνωρίζει πως είναι προσβάσιμη από όλους- βρίσκεται η αυστραλιανή εταιρεία Lexical Gap.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...