Δείτε την γηραιότερη χρήστη του Facebook ηλικίας 101 ετών

Μία γυναίκα από την Καλιφόρνια φαίνεται ότι είναι η γηραιότερη επίσημα εγγεγραμμένη χρήστης του Facebook. Η Florence Detlor είναι 101 ετών και... δεν κρύβει την ηλικία της στο προφίλ της.

Την παρακάτω φωτογραφία την ανέβασε  στο προφίλ της η Κα Sandberg , γενική διευθύντρια του Κολοσσού μετά από επίσκεψη της γλυκιάς γριούλας και έχεις ως λεζάντα "Τιμή μου που συνάντησα την Florence Detlor, η οποία στα 101 χρόνια της είναι η γηραιότερη εγγεγραμμένη χρήστης του Facebook.Σε ευχαριστούμε που μας επισκέφτηκες Florence!"
 
Η Κα Florence δημιούργησε λογαριασμό στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο τον Αύγουστο του 2009, ενώ όπως λέει επόμενως διαδικτυακός της στόχος είναι το twitter!!!
άρθρο Down Time
πηγή πληροφοριών και φώτο από http://www.telegraph.co.uk
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...