Ειδήσεις σε... τίτλους: Τέλος και οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ από τις 3 Σεπτεμβρίου

Oι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ από τις 3 Σεπτεμβρίου θα είναι υποχρεωμένοι εκτός τα φάρμακα που θα πρέπει να πληρώνουν από τη τσέπη τους , να πληρώνουν και τις επισκέψεις στους γιατρούς, αφού οι συμβεβλημένοι γιατροί  όπως είχαν προειδοποιήσει αναστέλλουν τη συνεργασία τους με τον Οργανισμό.
Σύμφωνα με την Ένωση Ιατρών του ΕΟΠΥΥ ο Οργανισμός που οφείλει στους κλινικούς πάνω από 50 εκατ. ευρώ και στους εργαστηριακούς γιατρούς 200 εκατ. ευρώ για το 2012 καθώς και 570 εκατ. και 540  για το 2010 και το 2011, οδηγείται σε στάση πληρωμών μέσα στο Φθινόπωρο του 2012.

απόσπασμα από healthview.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...