Μια θερμοκοιτίδα διαφορετική από τις άλλες!


Μια θερμοκοιτίδα διαφορετική από τις άλλες, σχεδιασμένη ώστε να φέρνει κοντά και όχι να αποξενώνει το νεογνό από τη μητέρα του, επινόησαν οι ειδικοί της ολλανδικής εταιρείας BabyBloom.
Η ομώνυμη αθόρυβη συσκευή υψηλής τεχνολογίας θα τοποθετείται μέσα στο δωμάτιο της μητέρας. Χάρη στην ειδική κολόνα στην οποία θα στηρίζεται στο πλάι και σε έναν μηχανισμό που θα επιτρέπει το ασφαλές ανεβοκατέβασμα της θερμοκοιτίδας, η μητέρα θα μπορεί να φέρνει το μωράκι της μπροστά της ενόσω βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι της.
Τρία πτερύγια θα αναλαμβάνουν τον ρόλο σκιάστρων των διάφανων επιφανειών του BabyBloom προκειμένου το φως του δωματίου να μην ενοχλεί το βρέφος, επιτρέποντας όμως ταυτόχρονα την παρακολούθηση της πορείας της υγείας του.
«Η στενή αυτή επαφή μεταξύ της μητέρας και του μωρού ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της δύσκολης αυτής περιόδου όπου το παιδί πρέπει να παραμείνει σε θερμοκοιτίδα έχει τεράστια σημασία, τόσο για την ίδια τη μητέρα όσο και για τη βελτίωση της υγείας του μωρού» εξηγεί εκπρόσωπος της εταιρείας.
Επιπλέον, η θερμοκοιτίδα διαθέτει εσωτερική κάμερα για τη συνεχή παρακολούθηση του μωρού ακόμη και εξ αποστάσεως, μέσω της σύνδεσής της δηλαδή με κάποιο απομακρυσμένο μόνιτορ.

tovima.gr via cretalive.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...