Που και Πως ψηφίζουμε σήμερα!


Για να μπορέσουμε να ψηφίσουμε θα πρέπει να έχουμε μαζί μας

- Αστυνομική ταυτότητα
ή Προσωρινή βεβαίωση της αρμόδιας αρχής
ή Διαβατήριο
ή Άδεια οδήγησης
ή Ατομικό βιβλιάριο υγείας

Όσοι από εσάς δεν έχετε μάθει ακόμη που ψηφίζεται μπορείτε να αναζητήσετε το σχετικό εκλογικό τμήμα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, μέσα από την ιστοσελίδα «ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ» (http://www.ypes.gr/Services/eea/eea.htm) υπάρχει ενημέρωση για τα εκλογικά τμήματα που ψηφίζει ο καθένας.

Σε αυτές τις εκλογές δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν όλοι οι πολίτες Ελληνες και Ελληνίδες που συμπλήρωσαν το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους, δηλαδή, όλοι όσοι γεννήθηκαν από 1/1/1994 - 31/12/1994.

Αυτό που πρέπει βασικά να  θυμάστε ,είναι  ότι αυτή τη φορά δεν χρειάζεται  να «σταυρώσετε» τους  υποψήφιους βουλευτές,  της επιλογής σας αφού  θα εκλεγούν με  λίστα.

Προσοχή! Αν μπερδευτείτε και βάλετε τελικά  σταυρό  μην στεναχωριέστε γιατί η ψήφος σας  θα είναι παρόλα αυτά έγκυρη  . Ωστόσο  άκυρα θα θεωρηθούν  όσα παλιά ψηφοδέλτια των εκλογών της 6ης Μαΐου  βρεθούν μέσα στην κάλπη.

απόσπασμα από madata.gr

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...