Posts επί πληρωμή δοκιμάζει το facebook


Μια νέα λειτουργία δοκιμάζει αυτή τη στιγμή η Facebook, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εμφάνιζουν πρώτο κάποιο σημαντικό post στα News Feed των φίλων τους, καταβάλλοντας στην εταιρεία ένα χρηματικό ποσό.
Με άλλα λόγια, αν θέλετε να διαφημιστείτε ή να μοιραστείτε κάποιο post εξέχουσας σημασίας, πληρώνετε τη Facebook (μέσω Paypal ή πιστωτικής) και αυτή εξασφαλίζει ότι το post σας θα εμφανιστεί πάνω-πάνω στο News Feed των φίλων σας ανεξαρτήτως του πότε το δημοσιεύσατε.
Σύμφωνα με τη Facebook, μόνο το 12% των φίλων μας στο κοινωνικό δίκτυο βλέπει τα status updates μας. Ωστόσο, αν κάποιος αποφασίσει να πληρώσει το προβλεπόμενο ποσό, το post του θα αποκτήσει αυτομάτως προτεραιότητα και θα παραμείνει πρώτο για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Επίσης, είναι αρκετά πιθανό ότι θα υπάρχει κάποιο όριο στον αριθμό των χρηστών που θα πρέπει να το δουν πριν λήξει το διάστημα αυτό.
Μάλιστα, η Facebook δοκιμάζει τη λειτουργία χρησιμοποιώντας πολλές διαφορετικές τιμές (ακόμα και δωρεάν), προκειμένου να διαπιστώσει την απήχηση που έχει στους χρήστες του κοινωνικού δικτύου.
πηγή: digitaltrends via http://techit.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...