Βιβλίο on-line: "Να σου πω μία ιστορία;" Ιστορίες για να κάνεις καλύτερη τη ζωή σου


Ο Χόρχε Μπουκάι είναι συγγραφέας και ψυχοθεραπευτής , γεννημένος στο Buenos Aires το 1949. Πολύ αγαπημένος στους ερασιτέχνες φίλους της ψυχανάλυσης, κυρίως λόγω του χαλαρού και αφηγηματικού ύφους των βιβλίων του. Τα βιβλία του έχουν πωλήσει πάνω από 2.000.000 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 17 γλώσσες. 
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα συγγράμματά του είναι το "Να σου πω μια ιστορία", όπου σε ρόλο εναλλακτικού και εντελώς διαφορετικού στυλ ψυχοθεραπευτής υποδέχεται τους ασθενείς του και προσπαθεί να τους βοηθήσει λέγοντάς τους μια ιστορία, μια ιστορία που θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Από αυτό το βιβλίο λοιπόν, βρήκαμε και επιλέξαμε για σας 4 ιστορίες στο scribd.com και σας τις παρουσιάζουμε εδώ σε ηλεκτρονική μορφή.
Η αληθινή αξία του δαχτυλιδιού (05) - Χόρχε Μπουκάι (Jorge Bucay)
Ποιός θα σου πει πόσο αξίζεις;




Tα βατράχια στο αφρόγαλο (07) - Χόρχε Μπουκάι (Jorge Bucay)Τόσο εύκολα τα παρατάς;;;




Διαγωνισμός τραγουδιού (13) - Χόρχε Μπουκάι (Jorge Bucay)Πώς επηρεάζουν οι εγωιστικές επιλογές μας στο σύνολο; 


Ξυλουργείο ''το επτά'' (11) - Χόρχε Μπουκάι (Jorge Bucay)Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα;;;

άρθρο down time
πληροφορίες en.wikipedia.org
πηγή ηλεκτρονικών ιστοριών http://www.scribd.com
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...