iPad 7 ιντσών: Το μέγεθος (δεν) μετράει


Παρά τη μεγάλη επιτυχία του iPad, η Apple δεν επαναπαύεται στις δάφνες της... Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η αμερικανική εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο το iPad mini που θα έχει και μίνι... τιμή.

Ο μικρότερων διαστάσεων υπολογιστής ταμπλέτα, θα διαθέτει οθόνη 7 ιντσών και όχι 9,7 ιντσών. Αυτό όμως δε θα σημαίνει χαμηλότερη ανάλυση εικόνας (2048x1536 pixels).

Επίσης, το iPad mini θα έχει χωρητικότητα 8GB, ενώ η τιμή του δεν θα ξεπερνά τα 200 με 250 δολάρια. Μέχρι στιγμής, η Apple δεν έχει κάνει επίσημες ανακοινώσεις.

Η φημολογία για το επτάιντσο iPad έχει ξεκινήσει πάντως εδώ και καιρό: Για την ακρίβεια από τη στιγμή κυκλοφορίας του πρώτου iPad το 2010. Η φημολογία φαίνεται ότι έχει βάση, καθώς ο ανταγωνισμός (Samsung, RIM, και Amazon) ήδη προσφέρει υπολογιστές ταμπλέτες σε αυτό το μέγεθος.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...