Στην πρώτη θέση ο Google Chrome

Για πρώτη φορά από την ημέρα που προσφέρθηκε στους χρήστες του διαδικτύου, ο Chromebrowser φαίνεται πως καταφέρνει να κατακτήσει την κορυφή, σύμφωνα τουλάχιστον με τιςμετρήσεις της υπηρεσίας Stat Counter. Συγκεκριμένα, από τις 14 έως τις 20 του τρέχοντος μήνα, η πρόταση της Google κατάφερε να σημειώσει υψηλότερο ποσοστό από τον Internet Explorer και να πάρει την πρώτη θέση, καταγράφοντας συνεχόμενα ανοδική πορεία.
Στη δεύτερη θέση κατατάσσεται ο Internet Explorer και στην τρίτη ο Firefox. Οι Safari και Opera ακολουθούν με μεγάλη διαφορά.Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...