Αυτόματη μετάφραση στα μηνύματα του Gmail από την Google!H Google ενεργοποίησε στο Gmail, την νέα της υπηρεσία αυτόματης μετάφρασης μηνυμάτων. 
Μετά την επιτυχία που είχε η εφαρμογή αυτόματης μετάφρασης στον browser της εταιρίας, Chrome, η Google αποφάσισε να την ενσωματώσει και στο Gmail. 

Με το Automatic Message Translation τα μηνύματα που είναι γραμμένα σε γλώσσα διαφορετική από αυτή που μιλάει ο χρήστης θα αναγνωρίζονται και στη συνέχεια θα μεταφράζονται αυτόματα από την εφαρμογή ενώ παράλληλα η εταιρία αποκάλυψε πως ετοιμάζει κι άλλες αλλαγές στο Gmail  όπως βελτίωση της λειτουργίας ανεπιθύμητων e-mail. Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!