Ανακοινώθηκε το νέο facebook tool που θα σώζει ζωές


Ανακοινώθηκε το νέο Facebook Tool που θα σώσει ζωές
Από εχθές είχε ανακοινωθεί το ότι το Facebook ...θα έκανε μια μεγάλη ανακοίνωση για το εργαλείο που θα έσωζε ζωές.

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, το Facebook θα παροτρύνει τους χρήστες να κάνουν δωρεά οργάνων.

Ο λόγος. Μια κοπέλα... 

Η Πρισίλα Τσαν, η κοπέλα του Zuckerberg είναι φοιτήτρια Ιατρικής. Kαι χάρη σε αυτήν που μοιράστηκε συγκινητικές ιστορίες ασθενών, προέκυψε το νέο facebook tool που επιτρέπει στον χρήστη να προσθέσει στο timeline του το αν είναι δωρητής οργάνων. 

«Θεωρούμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε πολύ στο να συνειδητοποιήσει ο κόσμος πόσο σημαντικό είναι να γίνει κάποιος δωρητής οργάνων. Και στην συνέχεια να μπορεί να το μοιραστεί με τους φίλους του. Κάτι που δυνητικά θα συμβάλει αποφασιστικά στην επίλυση της κρίσης», δήλωσε ο Zuckerberg σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο ABC News.

Ξεκινώντας από σήμερα, οι χρήστες του Facebook σε ΗΠΑ και Αγγλία θα μπορούν να προσθέτουν στο timeline τους ότι είναι δότες οργάνων. Και αν δεν είναι, θα μπορούν να βρουν links και αιτήσεις εγγραφής σε αντίστοιχα προγράμματα στην περιοχή τους.

Μια αρκετά συγκινητική κίνηση που μπορεί όντως να συμβάλει στο να λυθεί το πρόβλημα της έλλειψης οργάνων για μεταμοσχεύσεις, από το οποίο πεθαίνουν καθημερινά 18 άτομα μόνο στις ΗΠΑ.

mediagate via http://newsgallery.gr

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!