Ανακοινώθηκε το νέο facebook tool που θα σώζει ζωές


Ανακοινώθηκε το νέο Facebook Tool που θα σώσει ζωές
Από εχθές είχε ανακοινωθεί το ότι το Facebook ...θα έκανε μια μεγάλη ανακοίνωση για το εργαλείο που θα έσωζε ζωές.

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, το Facebook θα παροτρύνει τους χρήστες να κάνουν δωρεά οργάνων.

Ο λόγος. Μια κοπέλα... 

Η Πρισίλα Τσαν, η κοπέλα του Zuckerberg είναι φοιτήτρια Ιατρικής. Kαι χάρη σε αυτήν που μοιράστηκε συγκινητικές ιστορίες ασθενών, προέκυψε το νέο facebook tool που επιτρέπει στον χρήστη να προσθέσει στο timeline του το αν είναι δωρητής οργάνων. 

«Θεωρούμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε πολύ στο να συνειδητοποιήσει ο κόσμος πόσο σημαντικό είναι να γίνει κάποιος δωρητής οργάνων. Και στην συνέχεια να μπορεί να το μοιραστεί με τους φίλους του. Κάτι που δυνητικά θα συμβάλει αποφασιστικά στην επίλυση της κρίσης», δήλωσε ο Zuckerberg σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο ABC News.

Ξεκινώντας από σήμερα, οι χρήστες του Facebook σε ΗΠΑ και Αγγλία θα μπορούν να προσθέτουν στο timeline τους ότι είναι δότες οργάνων. Και αν δεν είναι, θα μπορούν να βρουν links και αιτήσεις εγγραφής σε αντίστοιχα προγράμματα στην περιοχή τους.

Μια αρκετά συγκινητική κίνηση που μπορεί όντως να συμβάλει στο να λυθεί το πρόβλημα της έλλειψης οργάνων για μεταμοσχεύσεις, από το οποίο πεθαίνουν καθημερινά 18 άτομα μόνο στις ΗΠΑ.

mediagate via http://newsgallery.gr

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!