Πτώση τιμών στο κέντρο της Αθήνας!


Από αύριο και κάθε Τρίτη μέχρι τις 5 Ιουνίου τα εστιατόρια του κέντρου θα προσφέρουν μενού αξίας10€ ενώ τα καφέ θα προσφέρουν καφέ με 2€ και τα μπαρ με 5€. Η πρωτοβουλία «Βγαίνουμε Αθήνα» ανήκει στον Δήμο Αθηναίων με σκοπό να κρατηθεί το ιστορικό και το εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν γευστικά μενού και πρωτότυπες συνταγές σε κεντρικά σημεία της Αθήνας μέχρι τις 19.30 το απόγευμα, ενώ η δράση θα πλαισιώνεται από συναυλίες που θα πραγματοποιούνται σε κεντρικά σημεία της πόλης,κάθε Τρίτη στις 6 το απόγευμα.

Το πρόγραμμα, στην πρώτη φάση, θα διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες, ενώ ο δήμος Αθηναίων θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια ώστε να επαναληφθεί η συγκεκριμένη δράση, επιδιώκοντας, όλοι οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της πόλης, να είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι για καφέ, φαγητό και ποτό, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία των επιχειρήσεων εστίασης της Αθήνας.

πηγή www.mylady.gr via http://www.onair24.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...