Συζητούν μετακίνηση πανελλαδικών εξετάσεων


Συζητούν μετακίνηση πανελλαδικών εξετάσεων
Σύσκεψη για τις πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν στις 21 Μαΐου κάλεσε σήμερα (18/5) η νέα υπουργός Παιδείας Αγγελική – Ευφροσύνη Κιάου. Η μετακίνηση των ημερομηνιών διεξαγωγής τμήματος των εξετάσεων, λόγω των εκλογών, ήταν το βασικό θέμα συζήτησης, με τους αρμόδιους παράγοντες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μετακίνηση θα είναι περίπου τρεις ή τέσσερις μέρες.
Εάν μετακινηθούν οι εξετάσεις και οι ημερομηνίες "αγγίξουν" τον Ιούλιο, το υπουργείο θα πρέπει να καταβάλλει σεβαστό... ποσό για τις υπερωρίες των εκπαιδευτικών. Πάντως εάν μετακινηθούν οι εξετάσεις θα υπάρξει προηγουμένως συνεννόηση με τους καθηγητές, αναφέρουν πληροφορίες.
Η κ. Κιάου εντός των ημερών θα μιλήσει με την ΟΛΜΕ, ενώ ήδη ζήτησε το κόστος της όλης διαδικασίες από την οικονομική υπηρεσία του υπουργείου. Επισήμως το υπουργείο Παιδείας περιμένει την ανακοίνωση της ημερομηνίας εκλογών.
Μιλώντας στους υπαλλήλους του υπουργείου η νέα υπουργός ζήτησε στενή συνεργασία ώστε να διεξαχθούν ομαλά οι εξετάσεις.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...